Türk kahvesini bol köpüklü sevenler buraya! Kahvede bol köpük için sadece bunu yapın.. Kahveniz köpük köpük olacak

Kimi zaman sadece keyif yapmak kimi zamanda dinlenmek için Türk kahvesine başvuruyoruz. Elbette Türk kahvesinin tadı bol köpüklü halinden geçer! Türk kahvesini bol köpüklü yapmak istiyorsanız sadece bunu yapın! Kahveniz köpük köpük olacak!
Türk kahvesini bol köpüklü sevenler buraya! Kahvede bol köpük için sadece bunu yapın.. Kahveniz köpük köpük olacak

Ülkemizin vazgeçilmez lezzetleri arasında olan Türk kahvesi hayatımızın her anında! Ancak Türk kahvesinden istenilen lezzeti almak için kahveyi doğru pişirmek gerekiyor. Çoğu kişi Türk kahvesini soğuk su ile pişirerek bol köpüklü yapmaya çalışır. Ancak Türk kahvesini bol köpüklü yapmak için ihtiyacınız olan tek şey sadece sıcak su!

TÜRK KAHVESİ NASIL BOL KÖPÜKLÜ YAPILIR?

Türk kahvesi içerken kahvenin köpüğüne herkes dikkat ediyor. Geleneksel bir lezzet olan Türk kahvesini özel günlerde, günlük hayatın koşuşturması içerisinde mutlaka tüketiyoruz. Bu noktada pek çok kişi Türk kahvesi nasıl köpüklü yapılır? Bol köpüklü Türk kahvesi pişirme yolları nedir? Sorusuna yanıt arıyor.

TÜRK KAHVESİ İÇİN SICAK SU KULLANIN

Türk kahvesini bol köpüklü yapmak istiyorsanız, artık soğuk su kullanımını bir kenara bırakın. Türk kahvesi yapımının en önemli noktalarından birinin sıcak su olduğu belirtildi. Bunun sebebi, sıcak suyun çözünmeyi daha kolay hızlandırması. Bunun dışında taze kahve kullanımı daha da önemli. Kahveyi evinizde de öğütebilirsiniz. Ancak gerekli malzemeniz yoksa, haftalık olarak taze almaya özen gösterin.

1608723.jpg

BAKIR CEZVE İLK SEÇENEĞİNİZ OLSUN

En iyi iletken bakır olduğu için kahve yaparken bakır cezveleri kullanmaya özen gösterin. Son olarak Türk kahvesini köpüklü yapmak için de içeceğiniz fincanı ısıtın. Sıcak fincan, kahvenin acılaşmasını engelleyecek ve daha lezzetli bir kahve içmenize yardımcı olacak.

Kahve yaparken bu püf noktaları dikkate aldığınızda bir daha başka türlü pişen Türk kahvesini içemeyeceksiniz!