Test edildi onaylandı! Sivrisineklere kesin çözüm sosyal medya bununla çalkalanıyor deneyen herkes memnun

Bu sene pek çok şehirde yaşanan sivrisinek istilası vatandaşı canından bezdirirken sivrisineklere doğal çözüm bulundu.
Test edildi onaylandı! Sivrisineklere kesin çözüm sosyal medya bununla çalkalanıyor deneyen herkes memnun

Test edildi onaylandı! Sivrisineklere kesin çözüm sosyal medya bununla çalkalanıyor deneyen herkes memnun - Sivrisinek popilasyonunda yaşanan artış pek çok şehirde vatandaşların kabus dolu günler geçirmesine neden olmuştu.

Bazı belediyelere yetersiz ilaçlama şikayetleri yağarken, bu sene sivrisinek ısırığı nedeni ile hastanelerin acil servislerinde de yoğunluklar yaşanmıştı. Sivrisineklerin ısıdıkları yerlerde yaşanan şişlik ve ağrı vatandaşların korku ve panik yaşamasına neden olmuştu. Sivrisinekleri kovan doğal formül açıklandı.

SİVRİSİNEKLERE DOĞAL ÇÖZÜM FORMÜLÜ!

Sivrisinekle mücadele eden vatandaşlar fiyatları zam yağmuru yaşayan sivrisinek kovuculara para yetiştiremez hale gelmişti. Sosyal medyada pek çok doğal sivrisinek kovucu formülü yayımlanırken pek çok formül ise işe yaramadığı yönünde eleştirilere neden olmuştu.

Sosyal medya kullanıcılarından tam not alan ve deneyen herkesin memnuniyetini dile getirdiği formül ise ortaya çıktı. İşte doğal sivrisineksavar!

DOĞAL SİVRİSİNEKSAVAR! EVDE TAMAMEN DOĞAL SİVRİSİNEK KOVUCU NASIL YAPILIR?

Sprey şişesinin içerisine 20'şer damla fesleğen yağı ve ıtır çiçeği yağı, 10 damla badem yağı ekleyin. Şişenin ağzını kapatın ve bu yağları çok iyi bir şekilde birbirine karıştırın. Karışımı spreyle açıkta kalan cildizine uygulayın.

Söz konusu yağlar tek tek sivrisineklerin en fazla rahatsız olduğ yağlar arasında yer almakta olup bu karışım sayesinde sivrisinekler size yanışmayacaktır.