Ter kokusundan eser bırakmayan doğal yöntem açıklandı! Bir gün boyunca etkili

Ter kokusunu anında alacak bu yöntemi mutlaka deneyin. Doğal bir formül olan bu yöntem 24 saat boyunca koruma sağlayacak.
Ter kokusundan eser bırakmayan doğal yöntem açıklandı! Bir gün boyunca etkili

Yaz aylarının en sıcak günlerini yaşarken ter kokusu da büyük bir problem oluyor. Günlük yaşantı içerisinde hayatımızı olumsuz etkileyecek bu problemi tamamen ortadan kaldırmak ise mümkün. Kötü kokular kişisel hayatı olumsuz etkileyerek sosyal yaşamınızda rahat olamamanıza sebep olacaktır. Bu sebeple mutlaka temizlik konularına dikkat etmek gerekiyor.

Deodorant ve rolon kullanmak ise hem çevreye hem de vücuda zarar verebilir. Bu sebeple her duştan sonra bu doğal formülü kullanın ve 24 saat ter kokmanızı önlesin. Bu şekilde hem çevreye hem bedeninize zarar vermemiş olacaksınız. Aynı zamanda sosyal hayatınızda da sorun yaşamayacaksınız.

TER KOKUSUNU ÖNLEYEN DOĞAL FORMÜL

Ter kokusu genelde vücudun ter bezlerinden salgılanan terin bakteriler tarafından parçalanması sonucu olmaktadır. Ter kokusunu önlemek için günlük duş olmak en belirleyici etkendir.

Fakat ter kokusu bazı durumlarda sağlık sorunu belirtisi de olabilir. Aşırı terleme ya da bezlerin enfeksiyonu gibi durumlarda ter kokusu daha şiddetli olabiliyor. Bu gibi sorunlarda ise tıbbi bir müdahale gerekebilir.

Uzmanların da önerdiği bu yöntemler hayatınızı kurtaracak. Evden çıkmadan bir kez sürün ve 24 saat boyunca etkisi ile kokudan eser bırakmasın.

Yeşil çay yöntemi: Bu yöntem ile ter kokusunun kökünü kazıyacaksınız. Çünkü yeşil çayın içeriğindeki polifenoller. antioksidanlar ve taneler sayesinde kötü kokudan eser kalmayacak.

Bir fincan sıcak suya bir çay kaşığı kadar yeşil çay ekleyin. Ardından demlenmesini bekleyin. Demlenen çayı kötü kokan bölgelere ya da eşyalara püskürtme yöntemi ya da silme yoluyla uygulayın. Yeşil çayın kokuyu etkili bir şekilde emdiğini göreceksiniz.

Bir diğer yöntem ise alıç çayı: Alıç çayının bir çok faydası bulunmaktadır. Fakat hoş kokusu ile ter kokusunu da önleyerek sosyal hayatınızı doyasıya yaşamanızı sağlayacaktır.

Alıç çayını demlemek için bir su bardağı kaynak suya bir yemek kaşığı kuru alıç yaprağı koyun. 10/15 dakika kadar bekleyin. Daha sonra çayı süzüp elde edilen suyu sprey şişesine koyarak püskürtme yöntemi ile koltuk altınıza sıkın. İşte bu formül de sizi ter kokusundan kurtaracaktır.