Tarifi bizzat eczacı verdi! Öksürük kesen balgam söktürücü doğal şifalı iksir

Son dönemde artan grip salgını ve başta çocuklarda etkili olan geçmeyen öksürük için şifalı doğal çözüm geldi!
Tarifi bizzat eczacı verdi! Öksürük kesen balgam söktürücü doğal şifalı iksir

Tüm dünyada bu sene inatçı grip salgını yaşanırken soğuk algınlığı ve grip olan kişiler geçmeyen kuru öksürük ile mücadele etmek zorunda kalmıştı. Özellikle de küçük çocuklar ve sigara içen kişiler öksürükten mağdur olurken yaşanan salgından kurtulmak isteyen kişiler için doğal tarif geldi.

Geçmeyen kuru öksürükten kurtulmak isteyen kişilere doğal çözüm formülü açıklanırken sadece ısırgan tohumu ve çörek otu ile hazırlanan formül öksürüğü şıp diye kesiyor. Sosyal medyada son derece fazla yorum alan formülün altına pek çok kişi öksürüklerinin azaldığını ifade ederek teşekkür mesajı yazıyor! İşte o formül...

ÖKSÜRÜĞÜ ŞIP DİYE KESECEK, BALGAMI SÖKÜP ATACAK O DOĞAL FORMÜL!

Isırgan tohumu ve çörek otu aslında öksürüğün doğal çaresi çıktı. Son dönemde artan kuru ve geçmeyen öksürük pek çok kişinin başına bela olmaya devam ederken yaşanan sorunun doğal şifa kaynağı ortaya çıktı.

1 çay kaşığı ısırgan tohumu

1 çay kaşığı çörek otu

Havanda döverek toz haline getirin. Ardından bu toz karışımı bir miktar bal ile karıştırın. Temiz bir kavanozun içerisine koyun ve 1 hafta boyunca günde 1 kaşık 3 kere olacak şekilde tüketin.

Bu yöntem sayesinde balgamınızı çok daha kolay bir şekilde atacak, sizi özelilkle de gece uyutmayan öksürük krizlerinden kurtalarak rahatlayacaksınız. Doğal bal kullanımı önerilirken küçük çocuklarda ise bal ile tüketildiği için öncesinde doktora danışılması tavsiye edildi.