Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Günümüzde kullanıcıların online yer bildirimi gerçekleştirmek için tercih ettiği uygulamalar arasında yer alan Swarm hesabınızı sizde silebilirsiniz. Sizde Swarm hesap silme nasıl yapılır? sorusunun cevabını arıyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.
Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Diğer sosyal medya uygulamaları üzerinden alışık olduğumuz hesabı geçici olarak dondurma özelliği Swarm’da yer almamaktadır. Bu rehberimizde Swarm hesabını silmek adına neler yapmanız gerektiğini anlatacağız.

Swarm Hesap Silme

İlk olarak tablet, telefon gibi mobil cihazlar üzerinden Swarm hesabını silmenin mümkün olmadığını belirtmek isteriz. Swarm hesabınızı silebilmeniz için yapmanız gereken adımlar şu şekilde olmaktadır;

  • Bilgisayarınız üzerinde Foursquare adresine giriş yapın.
  • Bağlantı üzerinden hesap silme bölümüne erişin.
  • Swarm hesap bilgileriniz ile giriş gerçekleştirin.
  • Sayfa üzerinde ayrılma konusunda sizin için uygun olan bir cevap verin.
  • Sayfanın altında yer alan “Delete Account” butonu ile hesabınızı silin.

Bununla beaber, Facebook ile giriş yapmış ve “Delete Account” butonunu görmemiş olan kullanıcıların hesapları için şifre belirlemesi gerekmektedir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uygulamayı sadece web üzerinden silebildiğinizi hatırlatmamız gerekir. Yani, uygulamanın bulunduğu tablet ya da telefon üzerinden hesap silme işlemi yapılmadı. Diğer sosyal ağlar hesap silme noktasında sıkıntı çıkabilmektedir. Eğer uygulamayı Facebook hesap bilgileriniz aracılığı ile kullanıyorsanız “Delete Account” bölümü sizde gözükmeyecektir. Bu nedenle diğer her uygulamada olduğu gibi, Facebook üzerinden bağlanmak yerine, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmak en mantıklı seçenekler arasındadır. Her uygulama bir şekilde Facebook ve yan uygulamalara bağlanıyor olsa da, belli konularda sorun yaşayabilirsiniz.

Delete Account bölümüne bastığınız anda geri dönülemez bir şekilde Swarm ve Foursquare hesaplarını siliyorsunuz. Bununla beraber bu hesaplar üzerinde yer alan kedinize dair tüm hesap bilgilerini de tamamen silmiş olacaksınız.