Sivrisinekleri defedecek YÖNTEM! Pencerenin kenarına bir miktar koyun işte doğal SİVRİSİNEK SAVAR

Küresel iklim değişikliği nedeniyle sivrisinek popülasyonu büyük bir hızla artış gösterirken yaz öncesi önlem almak isteyenlere doğal sivrisinek savar formülü açıklandı.
Sivrisinekleri defedecek YÖNTEM! Pencerenin kenarına bir miktar koyun işte doğal SİVRİSİNEK SAVAR

Sivrisinekleri defedecek YÖNTEM! Pencerenin kenarına bir miktar koyun işte doğal SİVRİSİNEK SAVAR - Geride kalan yazı tam bir kabusa çeviren sivrisinek salgını pek çok şehirde etkili olmuş, sivrisinekler pek çok soruna neden olmuştu. Bu yaz belediyeler erken ilaçlama çalışmaları ile soruna çare ararken iklim koşullarının sivrisineklerin daha hızlı üremesini sağlayacak ortam sunması endişeleri arttırdı.

Mevsim geçişlerinin son derece sert olması, bir anda hava sıcaklıklarının hızlı yükselmesi sonrasında sivrisinek alarmı verilirken belediye ekiplerinin çalışmaları başladı. Vatandaşlara da uyarılar yapılarak sivrisineklerin üremek için suya ihtiyaç duydukları gereksiz su kaplarının toplanması istendi. Peki, sivrisinek salgınına karşı bireysel hangi önlemler alınabilir?

DOĞAL SİVRİSİNEK KOVUCU TARİFİ! CAMIN ÖNÜNE BUNU KOYUN SİVRİSİNEKLER GİREMEYECEK...

Yaz aylarının kabusu haline gelen sivrisineklerden korunmak isteyen kişilere doğal yöntem açıklandı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, sivrisineklerin rahatsız edici ziyaretleri de başladı. Özellikle odalarınızda veya pencere kenarlarında lavanta, adaçayı, limon ve karanfil gibi doğal kokuları bulundurmak, sivrisinekleri uzak tutmanın etkili bir yoludur. Bu bitkisel kokular, sivrisineklerin hoşlanmadığı ve uzak durduğu kokular arasında yer alır.

sivrisinek-yontemi.jpg

Sivrisinekler için ek tedbirlerde alınabilir. Pencerelere ve kapılara sineklik takmak, camları açmak istediğinizde mutlaka sineklikleri çekmek, sivrisineklerin üremesine uygun su kaplarını kullanmamak, düzenli olarak ilaçlama yapmak, sivrisinek tabletleri kullanmak, sivrisinek kovucu vucüt spreylerini tercih etmek bu yöntemler arasında yer almaktadır.