Senetle Peşinatsız Araba Nasıl Alınır?

Bankadan kredi çekmek istemiyorsanız ve aynı zamanda faiz ödemek istemiyorsanız bunun yanında kredi alamıyorsanız senetle araba alabilirsiniz.
Senetle Peşinatsız Araba Nasıl Alınır?

Senetle Peşinatsız Araba Alabilmek İçin Ne Yapmalısınız?

Öncelikle şu unutulmamalıdır ki senetle araç alabilmek için birebir sahibinden gibi sitelerden ulaşabileceğiniz standart insanlar olmamalıdır. Yani öyle her önüne gelen insanda senetle peşinatsız araba alımı yapılmamaktadır. Ve buna oldukça fazla dikkat edilmesi gerekmektedir. Senetle araç alabilmek için karşınızdaki kişi ya da kurumun size oldukça fazla güveniyor olması gerekmektedir. Senetle peşinatsız araba konusunda şuan yaşadığımız koşullar ve şartlar gereği kimse kimseye alıp satma işlemi yapmamaktadır. Çünkü dolandırılma olasılığının yüksek olduğu bir mecradır. Senetle araba alabilmek için öncelikle büyük illere başvurmak gerekmektedir. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerde galericilerin birçoğu senetle peşinatsız olarak araç verebilmektedirler. Senetle araba alabilmek için öncelikle elinizde bir miktar para olması gerekmektedir. Her ne kadar senet ile işlem yapılıyor olsa da noter masrafı çıkabilmektedir. Çok cüzi miktarlarla noter masrafları karşılanabilmektedir. Ancak ilerleyen zamanlarda galericiler ödenmeyen senetleriniz üzerinden işlem yapabilmektedirler. Eğer senetlerinizi düzenli olarak ödemiyorsanız noter onaylı bir şekilde aracınıza el koyabilme ihtimaline sahip olmaktadırlar.  

Senetle Peşinatsız Araç Almak Neden Avantajlı?

Senetle peşinatsız araç almak birçok yönden avantajlı bir yere sahip olmaktadır. Eğer araca ihtiyacınız var sizin bankalarda olan kredi notunuzun düşüklüğünden dolayı kredi çekemiyorsunuz, elden nakit de veremiyorsunuz o zaman bu yönteme başvurmak oldukça akıllıca bir davranış olacaktır. Çünkü hem peşinat ödemiyorsunuz hem de her ay düzenli olarak masrafsız galerilere elden teslim yapabiliyorsunuz. Bazen iki ay ödemeseniz bile size herhangi bir yaptırımda bulunulamıyor. Üçüncü aydan sonra senetler işleme koyuluyor. Bu açılardan bakıldığı zaman oldukça avantajlıdır.