Sararmış orijinal beyaz ayakkabıları zarar vermeden temizlemek mümkün! İşte o formül

Sararmış beyaz ayakkabıları temizlemek artık çok kolay. Bu formül ile ayakkabılarınıza zarar vermeden tertemiz yapabileceksiniz.
Sararmış orijinal beyaz ayakkabıları zarar vermeden temizlemek mümkün! İşte o formül

Beyaz spor ayakkabılar çok çabuk kirlenmekte ve kötü bir görüntüye neden olmaktadır. Orijinal bir ayakkabıya büyük paralar veriliyor. Kısa bir süre sonra beyaz renkte olduğu için sararmalar ve kirler çok çabuk belli oluyor. Bu da haliyle göze çarpıyor. Hal böyle olunca bezay ayakkabıya zarar vermeden eskisinden daha iyi hale getirmek mümkün. Temizlik uzmanları tarafından açıklanan bu yeni formül ile ayakkabılarınızı yepyeni yapacaksınız. İşte o formül haberimizin devamında yer alıyor.

Sararmış spor ayakkabıları temizlek artık çok kolay. Temizlik uzmanları tarafından açıklanan yeni formül ile sararmış ayakkabıları eskisinden daha yeni hale getirmek mümkün. Beyaz ayakkabı kullanışlı olmasının yanında çok çabuk kirlendiği için düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir. Uzun süreli kullanım için düzenli olarak beyaz ayakkabıları temizlediğini takdirde ilk günkü gibi giyebileceksiniz. Peki bu formül nedir? İşte detaylar. 

EVDE SARARMIŞ BEYAZ AYAKKABIYI TEMİZLEME YÖNTEMİ

Evde sararmış ayakkabıları temizlemek için bulaşık deterjanı kullanabilirsiniz. Bunun için bir kağıt havlu ya da beyaz renkte boyasının çıkmayacağından emin olduğunuz bir bez yardımı ile ayakkabıyı ilk önce su ile silin. Daha sonra ise tabanını temizleme kısmında bulaşık deterjanı ile iyice temizleyin. Üst kısmına çok yine beyaz bezin temiz kısmı ile tekrardan temizleyerek silin. Bu şekilde ayakkabınızın hem alt kısmı hem de üstü kısmı güzelce temizlenmiş olacak.

Bir diğer yöntem ise karbonat yöntemi. Karbonat ile sararan spor ayakkabalarınıza zarar vermeden temizleyebilirsiniz. Yine beyaz ve renginin çıkmayacağından emin olduğunuz bir bez ile ayakkabınızı karbonattan bir tutam alarak silin. Ardından sadece ıslak bez ile tekrar geçin.

Bu şekilde sararmış kısımların hızlıca geçtiğini göreceksiniz. Karbonatın pütürlü yapısı olduğu için silerken az almanızı önerilmektedir. Ayrıca çok bastırmadan silmeniz gerekmektedir. Üzerinden mutkala ıslak bir bez ile fazla karbonatı almanız ve durulamanız gerekmektedir. 

İlgili Haberler