Sararmış çamaşırları bembeyaz yapmak bu yöntemle çok kolay! Masrafsız doğal yöntem açıklandı

Sararmış çamaşırları eski haline dönüştürmek artık çok kolay. Masrafsız ve doğal bu yöntemler oldukça kolay uygulanıyor. Anında beyazlatıyor.
Sararmış çamaşırları bembeyaz yapmak bu yöntemle çok kolay! Masrafsız doğal yöntem açıklandı

Sararmış çamaşırlarınızı bembeyaz yapabilmek için artık çok uğraşmanıza gerek kalmayacak. Bu yöntem ile çamaşırlarınız eski beyazlığına kavuşacak. Uzmanlar tarafından açıklanan bu yöntem ile kolayca sararmış çamaşırların beyazlığını göreceksiniz. Bu yöntem evde doğal malzemeler ile uygulanmaktadır.

Sararmış çamaşır görüntüsü oldukça rahatsız edici bir durum. Birçok kişi sararan kıyafetleri bir kenara bırakıyor. Fakat artık sararmış kıyafetleri eski haline döndürmek çok kolay. Bu yöntemi uygulamak için 3 temizlik ipucuna ihtiyacınız olacak. Peki hangi malzemeler gerekiyor? Nasıl uygulanmalı?

SARARMIŞ ÇAMAŞIRLARDAN KURTULUN!

Çamaşırlarınız yanlış yıkama yöntemi, ter ve yağ gibi sebeplerden dolayı zaman içerisinde sararabilir. Kirli bir görüntüye sahip olan çamaşırlarınızı eski haline döndürmek ise imkansız gelse de mümkün. Hem de kolay ve masrafsız bu yöntemler ile.

Kabartma tozu yöntemi ile çamaşırlarınız ilk günkü kar beyazlığına anında dönecek. Kabartma tozu ile her türlü şey yapılabilmektedir. Çamaşırların beyaz kalması ve parlaması için kabartma tozunu mutlaka deneyin.

Bunun için 8 gram kabartma tozuna 4 litre suya döküp karıştırın. Daha sonra kıyafetleri birkaç dakika suda bekletin. Daha sonra çamaşır makisinden tekrar yıkayın. Bu şekilde doğal rengine kısa sürede döndüğünü göreceksiniz.

Sirke ve limon yöntemi. Bu yöntem ise en sert lekeleri bile anında söker atar. Kötü kokuları kolayca alır. Sirke kıyafetlerin eski rengine dönmesini de sağlamaktadır.

Aspirin ise yine çamaşırların beyazlaması için en kolay yöntem olarak bilinmektedir. Aspirin aseltilsalisilik asit içermektedir. Bu da giysilerdeki lekeleri kolayca çıkarmasına yardım etmektedir. Bu yöntemleri uygulayarak kıyafetleriniz kolayca eski haline dönüştürebileceksiniz.

Altı aspirini ezip su kabına koyun. Daha sonra kıyafetleri içerisine koyup bastırın. Ardından 30 dakika kadar kaşımın içerisinde bekletin. Çamaşırları normal deterjan ile makinede yıkayıp kurutun. İşte bu yöntem de çamaşırların eski haline dönmesini sağlayacak.