Sararan yastıklardaki lekeler geçmez demeyin! Bu formül ile dakikalar sonra bembeyaz olacak

Sararmış yastıklarda bu formülü mutlaka deneyin. Dakikalar içinde bembeyaz olacak doğal yöntemler uzmanlar tarafından açıklandı.
Sararan yastıklardaki lekeler geçmez demeyin! Bu formül ile dakikalar sonra bembeyaz olacak

Yaz aylarının en sıcak günleri yaşanırken terden sararan yastıklardaki lekelerin nasıl geçeceği ile ilgili araştırmalar arttı. Sararmış yastıklardaki lekeleri doğal yöntemler ile dakikalar içerisinde geçirmek oldukça kolay. Pahalı deterjanlara gerek kalmadan doğal ve basit bu yöntemi mutlaka deneyin. Lekeden eser kalmayacak.

SARARMIŞ YASTIKLARDA MUTLAKA DENEYİN

Terleme sonucunda sararan yastıkların kolay çıkmadığı bilinmektedir. Fakat bu yöntem ile kolayca sararmış yastıklardan kurutulacak ve bembeyaz yastıklara kavuşacaksınız.

Sararmış yastıkları temizlemekte kullanılan bu yöntemi şu şekilde uygulayabilirsiniz; Öncelikle yastıkları temiz bir zemine ya da lavaboya yerleştirin. Bir kaseye ılık su ve biraz da çamaşır deterjanı ekleyip karıştırın.

Daha sonra bir fırça yardımıyla deterjanlı suyu sararmış bölgele uygulayın. Biraz ovalayarak yastığın içine suyun sızmasına izin vermeyin.

Yastıkları ılık su ile durulayıp daha sonra yastıklarda biriken suyu hafifçe sıkıp çıkarın. Havlu ile kurulayın. Yastıkları doğrudan güneş ışığından uzak tutun. Direkt ısı kaynaklarına koymadan tamamen kurutun. İşte bu şekilde sararmış yastıklardaki lekelerden kurtulmanız mümkün olacaktır.

Bunun yanında bazı karışımları da sararmış yastıklarınızı temizlemek için de kullanabilirsiniz. Bu tüyolardan ilki karbonat ve limon suyu karışımı olacaktır. Bunun yanında oksijenli su yine sararmış yastıkların bembeyaz olmasını sağlayacaktır. Sirke de en iyi temizleme yöntemleri arasında yer alacaktır.

Bu tarz tüyolardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısas ürede sunmaya gayret ediyoruz.