Ön yıkama sıcak su yok! Kar gibi bembeyaz çamaşırlar için bunu yapın yeterli beyazlar kar beyazı olacak

Beyazların bembeyaz olması için uygulanacak gizli formül ortaya çıktı! Üstelik pahalı ilaçlar kimyasallar ön yıkama yok!!!
Ön yıkama sıcak su yok! Kar gibi bembeyaz çamaşırlar için bunu yapın yeterli beyazlar kar beyazı olacak

Ön yıkama sıcak su yok! Kar gibi bembeyaz çamaşırlar için bunu yapın yeterli beyazlar kar beyazı olacak - Suların çok kireçli olması, çamaşır makinelerinin kalitesi ve kullanılan deterjanların özellikleri gibi pek çok farklı nedene bağlı olarak beyazlar zamanla grileşmektedir.

Özellikle de çamaşırlarını dışarı asan kadınların korkulu rüyası haline gelen grileşen beyazların kesin çözümünün son derece kolay olduğu ortaya çıktı. Grileşen beyazları bile eski görünümüne kavuşturacak, beyazları kar beyazı yapacak o yöntem açıklandı...

ÇAMAŞIR SODASI VE ARAP SABUNU MUCİZESİ!!! BEMBEYAZ BEYAZLAR İÇİN NE YAPMALI?

Son dönemde ünlü markaların sattıkları beyazlatıcı destek ürünlerinin ve pahalı çamaşır deterjanlarının fiyatlarında yaşanan rekor artışlar vatandaşın cebini yakmaya başlamıştı. Çamaşırının bembeyaz olmasını isteyen ancak bunun için hem kimyasal ürün kullanmak istemeyen hem de sürekli küçük bir servet ödemek istemeyen kişilerin kullandıkları gizli formül ortaya çıktı.

beyaz-camasir.jpg

Çamaşırlarınızı bembeyaz yapmak için makineye yerleştirdikten sonra ortasına iki kapak sıvı Arap sabunu dökmeniz, yıkama gözünde ise çamaşır deterjanı üzerine yarım çay bardağı çamaşır sodası eklemeniz yeterli olacaktır.

Yine makineyi fazla yüklememek ve beyazların içerisine açık renkli olsa dahi başka hiçbir renkte çamaşır katmamanız beyazlarınızın daha beyaz olmasını sağlayacaktır.