Lazere para vermeyin! Kıl kökünü yakan bu formülü deneyin! 1 çay kaşığı kadar sürmek yeterli

Bu yöntemi deneyince bir daha lazere para vermeyeceksiniz. Uzmanlar yüz bölgesindeki tüylerden kurtulmak için bu kürü önerdi. Düzenli kullanımda tüylerden eser kalmayacak.
Lazere para vermeyin! Kıl kökünü yakan bu formülü deneyin! 1 çay kaşığı kadar sürmek yeterli

Lazere binlerce lira vermenize gerek kalmayacak. Uzmanların önerdiği bu formülü evde kendi kendinize yapmanız yeterli. Kıl köklerini anında yakıyor. Lazere gitmeye gerek kalmıyor. Lazer paranız cebinizde kalacak. Peki bu formül nasıl yapılır nasıl uygulanır?

Yüz bölgesinde istenmeyen tüyler birçok kişinin kurtulmak istediği bir sorundur. Lazer ya da ağda gibi bazı yöntemler yüz bölgesinde yanmalara ve hasarlara sebep olabiliyor. Bu yüzden uzmanlar tarafından önerilen bu doğal formülü mutlaka deneyin. Bu formül istenmeyen tüylerden anında kurtulmanızı sağlayacak.

İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMAK İÇİN BUNU YAPIN

Doğal yöntemler ile istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün. Kadınlar ya da erkeklerde istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda ya da lazer gibi yöntemler kullanılmaktadır. Fakat tüylerden kurtulmak için doğal yöntemleri de kullanmak mümkündür.

Tüylerden tamamen kurtulmak için evde doğal bir formül hazırlamanız yeterli. Bu doğal formül yüzdeki ufak tüyler için uygun olacak. Yüzünüzde aydınlanma ve ton eşitliği de sağlayacaktır. Peki bu doğal kür nasıl yapılır?

MALZEMELER

5 çorba kaşığı nohut unu
Yarım limonun suyu
1 çay kaşığı doğal yoğurt ürünleri gerekmektedir.

YAPILIŞI

Bir kaseye 5 çorba kaşığı nohut ununu koyun. Daha sonra limon suyunu bir çay kaşığı doğal yoğurdu nohut unuyla iyice karıştırın. Malzemeleri iyice yoğurun. Krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Ardından yüzünüze uygulanmaya hazır olacaktır.

UYGULANIŞI

Uygulanışı esnasında dikkat etmeniz noktalar ise şunlardır;

Yüzünüzün temiz olduğundan emin olun. Ardından iyice kurulayın. Hazırlanan bu karışımı yüzündeki tüylü bölgelere eşit şekilde yayın. Karışımı yüzünüzde 20 dakika kadar bekletin. Kuruması için bekleme süresini siz belirleyin. Daha sonra havlu yardımıyla yüzünüzde bulunan kürü nazikçe silin.

Haftada iki kez kullanılabilecektir. Tüylerin tamamen yok olması için düzenli kullanım şarttır. Ciltte herhangi bir alerjik durum söz konusu olursa mutlaka uzmana başvurun ve kullanımı durdurun.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.