Kuru ve inatçı öksürük bu yöntemle şıp diye kesilecek!

Bu sene pek çok kişi ağır geçen soğuk algınlığı ve grip hastalığından sonra başlayan geçmeyen inatçı öksürükten şikayetçi olurken geçmeyen öksürüğün ilacı bulundu.
Kuru ve inatçı öksürük bu yöntemle şıp diye kesilecek!

Koronavirüs salgının ardından bu sene de ağır geçen ve uzun süren grip ve soğuk algınlığı salgını ortaya çıkmıştı. Pek çok kişi koronavirüs hastalığından bile ağır geçen geçen gripten şikayetçi olurken hastalığı atlatan kişiler ise geçmek bilmeyen inatçı ve kuru öksürükten şikayeti olmuşlardı.

Pek çok kişi öksürük şurubu ve ilaç kullanmasına rağmen öksürüğünün geçmemesinden şikayetçi olurken inatçı öksürüğün doğal ilacı bulundu. Modern tıp gelişmeden önce kullanılan yöntem yeni salgında oldukça yararlı bulunurken kullanan pek çok kişi bu yöntem sayesinde öksürüğünün kesildiğini ifade etti.

KURU VE İNATÇI ÖKSÜRÜĞÜN ÇARESİ NEDİR?

1 yemek kaşığı tereyağını küçük bir tavaya alırak eritin. Ardından ocağın altını kapatın. Tereyağı ılınmadan içerisine 2 yemek kaşığı pekmezi ekleyin. Bu karışımı bir kaba alın ve içerisine yarım çay kaşığı da toz zerdeçal ekleyerek iyice karıştırın. Ilındıktan sonra bu karışımdan gün içerisinde özellikle de öksürük krizleri geldikçe tüketin.

Bu karışımı günlük olarak taze hazırlayın. Yani fazla yapıp uzun süre tüketmek yerine taze olarak günlük olarak hazırlayın. Sosyal medyada bu yöntemi kullanan pek çok kişi öksürüklerinin azaldığını belirtirken yöntem doğal olması nedeniyle öne çıktı.