Küf ve Rutubete 5 dakikada son! Evdeki rutubet kokusu ve küfe mucize çözüm

Özellikle de kış mevsiminde evde küf ve rutubet kokusu için mucize formül bulundu. Meğer çözümü çok kolaymış...
Küf ve Rutubete 5 dakikada son! Evdeki rutubet kokusu ve küfe mucize çözüm

Küf ve Rutubete 5 dakikada son! Evdeki rutubet kokusu ve küfe mucize çözüm - Kış mevsiminde daha çok hissedilen küf ve rutubet kokusu evlerde büyük sorunlar yaşanmasına neden olan sorunların başında yer alıyor.

Hem sağlık açısından son derece zararlı olması hem de kötü bir görüntü ve ağır bir koku oluşmasına neden olan küf ve rutubet sorununun çözümünün son derece basit olduğu ortaya çıktı. Yüzeylerde oluşan rutubet ve küften şikayetçiyseniz sizde bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

KÜF VE RUTUBET KOKUSU NEDEN OLUŞUR, ODADAKİ RUTUBET KOKUSU NASIL GİDER, EVDE KÜF SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Evlerde sık sık yaşanan küf ve rutubet sorunu aslında kapalı ortamda yeteri kadar hava sirkülasyonu yaşanmaması nedeni ile oluşur. Bu nedenle yaz mevsiminde çok nadir, kışın ise sık sık görülür.

rutubet-sorunu.jpg

Evdeki küfle mücadele konusunda en etkili yöntem beyaz sirke ve karbonat yöntemidir. Bunun için 2 litre ılık suyun içerisine 1 çay bardağı beyaz sirke ve 5 yemek kaşığı karbonat eklenerek iyice karıştırılır.

Elde edilen bu su temiz bir bezle küfün oluştuğu bölgeye uygulanır ya da sprey şişe içerisine alınarak küf oluşan yüzeye sıkılır. Bu yöntem ile bakteriler de uzaklaştırılır. Kalan küf lekesi olursa bunun içinde yine ıslak bir bezin üzerine çamaşır suyu damlatılarak küf oluşan yüzey silinebilir.