Koltuk ve halı yıkatmaya son! En kolay ve pratik koltuk halı silme yöntemi

Son dönemde fiyatı rekor kıran halı ve koltuk yıkama fiyatları sonrasında evde koltuk halı silmek isteyen kişilere yönelik olarak en pratik yöntem açıklandı.
Koltuk ve halı yıkatmaya son! En kolay ve pratik koltuk halı silme yöntemi

Koltuk ve halı yıkatmaya son! En kolay ve pratik koltuk halı silme yöntemi - 2024 yılı zam yağmurları ile gelirken bir zam haberi de koltuk ve halı yıkama fiyatları için verilmişti. Gelen zamların ardından vatandaşların cepleri yanarken koltuk ve halı yıkamaya para vermek istemeyen kişiler için yeni yöntem açıklandı.

Evde tertemiz koltuklar ve halılar için çok basit bir temizlik yöntemi ortaya çıktı. Sadece evde bulunan basit malzemeler kullanılarak yapılacak olan temizlikle koltuklarınız ve halılarınız yıkamadan gelmiş gibi tertemiz ve pırıl pırıl olacak. İşte o yöntem...

EVDE KOLTUK SİLME VE HALI TEMİZLEME YÖNTEMİ! TERTEMİZ HALILAR İÇİN PÜF NOKTASI NEDİR?

Evde en sık kullanılan eşyaların başında yer alan halılar ve koltuklar bu nedenle en çok kirlenen ve temizlenen eşyalar arasında da ilk sırada yer almaktadır. Sürekli olarak kirlendiği ve gelen son zamların ardından halı ve koltuk yıkama fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması nedeniyle sık sık yıkamaya verilemeyecek olan halılar için evde basit temizleme yöntemi ortaya çıktı.

Bir leğenin içerisine sıcak suyu dökün. İçerisine 3 kapak arap sabunu ve 1 çay bardağı beyaz sirke ekleyin. Ardından fırçanın üzerine mikrofiber bezi sararak bu suyla temizlemek istediğiniz koltuk ve halılalırınızı silin. Tertemiz olduğunu görünce şaşıracaksınız...