Kireç tutmuş muslukları hiç bu yöntemle temizlemediniz! Bu formül kireçleri anında çözüyor

Kireç tutmuş muslukları temizlemek için bu yöntemi hiç kullanmadınız. Bu yöntem kireçleri çözecek ve aynı zamanda kireç tutmayı uzun süre engelleyecektir.
Kireç tutmuş muslukları hiç bu yöntemle temizlemediniz! Bu formül kireçleri anında çözüyor

Kireç tutan muslukları bu yöntemle temizleyin gözlerinize inanamayacaksınız. Bu yöntem musluklarınızı ömür boyu kireçten koruyacak. Banyo ve mutfakta bulunan muslukların kullandıkça kireç tutması çok normal.

Fakat bu kireçleri temizlemezseniz uzun süre kaldığında geçmesi iyice zorlaşmaktadır. Bu yüzden mutlaka düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir.

Musluklar su ile temas halinde olduğu için suda bulunan kireçten dolayı bu hale gelirler. Tabaka haline dönüşen kireçler musluğun su akışını bile engelleyebilir.

Muslukların belirli aralıklar ile temizlenmesi şarttır. Bu yöntemi deneyin musluklarınızdaki kirecin tamamı çözülecek. Uzun süre kireçlenmesini engelleyecek.

MUM YÖNTEMİ İLE KİREÇLERDEN KURTULUN!

Banyo ve mutfaktaki musluklarda kireç oluşumu çok fazla karşılaşılan bir durumdun. Evde bulunan doğum günü pastası mumu ile musluklarda oluşan tüm kireci temizleyebilirsiniz.

Mumu muslukların üzerine sürün ve daha sonra mikrofiber bir bez ile kurulayın. Musluklar adeta parlayacak ve uzun bir süre de kireç tutmayacaktır.

SİRKE VE TUZ YÖNTEMİ KİREÇ TUTMAYI ENGELLER

Muslukların kireç tutmaması için bazı yöntemler de denenebilir. Sirke kireci çözmek için oldukça kullanılan bir yöntemdir. Öncelikle sirkeyi bir sprey kutusuna koyun. Ardından içerisine biraz su ekleyin.

Daha sonra bu karışımı musluklara sıkın. Bir süre bekletin. Daha sonra bez ile iyice ovalayın. İşte bu şekilde parlayan musluklara sahip olabilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise tuz yöntemi. Tuz ile kireçleri kolayca çıkarabilirsiniz. Su ile tuzu karıştırıp macun kıvamına getirin. Ardından macunu muslukların üzerine sürün. Ilık su ile durulayıp silin.

Bu tarz tüyolardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.