Kendi Parfümünüzü Kendiniz Yapın!

Kadınlar ve erkekler her zaman hoş kokulara sahip olmak ve kokularının benzersiz olmasını tercih etmek isterler.
Kendi Parfümünüzü Kendiniz Yapın!

Kendi parfümünüzü kendiniz yapın ve böylece eşi benzeri olmayan kokular ile farkındalığınızı her ortamda ortaya koymayı başarmış olursunuz. Kadınlar genel olarak hem harika bir kokuya sahip olmak hem de kokuları ile dikkatleri üzerlerine çekmek isterler. Bu nedenle de kullanacakları parfüme ayrı bir özen gösterirler. Parfüm yaparken iki önemli püf noktayı göz ardı etmemeniz gerekmektedir. Bunlardan ilk ki nasıl bir parfüm yapmak istediğiniz net bir şekilde belirlemek olmalıdır. İkinci olarak ise: yapacağınız parfümün nasıl bir konusunun olmasını istediğiniz olacaktır.

Parfüm Yapmanın Püf Noktaları

Parfüm yapımı için belirli püf noktaların bilinmesi ve bunlara uyulması gerekmektedir. Bilinmesi gereken noktalar:

  • Yapacağınız parfüm için gerekli malzemeleri belirlemek
  • Nasıl bir koku istediğiniz karar vermek
  • İstediğiniz kokuyu elde edene kadar deneme yapmaya devam etmelisiniz
  • Deneyim sahibi oldukça daha kolay bir şekilde işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Kullanacağınız yöntemleri belirledikten sonra daha kolay bir şekilde bu süreci yönetmeniz mümkün olacaktır. Parfüm yapımı için gerekli malzemeler içerisinde kullanmak istediğiniz uçucu yağlar, saf tahıl yağı ve son olarak ise su gerekmektedir. Doğru yöntemin uygulanması ve istenilen kokunun elde edilmesi için kullanılacak yağın çeşidine de özen göstermek gerekmektedir.

Parfüm Yapım Süreci

Yaptığınız parfüm için gerekli detaylara özen gösterip ürünlerinizi daha doğru yerden satın alırsanız istediğiniz sonuçları elde etmeniz mümkün olacaktır. Uygulama sürecinizde yapmak istediğiniz kokuya karar vermeniz oldukça önemlidir. Doğru bir yöntem uygulanması için mutlaka doğru yağın tercih edilmesi gerekmektedir. Yalnızca uçucu yağlar değil alkol de eklenmesi daha kalıcı bir koku olacaktır. Etkili bir koku için sabitleyici özelliğe sahip ürünlerin tercih edilmesi önemlidir. İstediğiniz kokuyu elde etmek için mutlaka ürünleri doğru yerden satın almanız gerekmektedir. Evde parfüm yapımı oldukça kolay ve pratik olup tüm kişilerin diledikleri şekilde uygulayabilecekleri yöntemleri bir araya getirebilmektedir. Kısa süre içerisinde dilediğiniz gibi bir kokuyu elde etmeniz oldukça kolay ve pratik olacaktır.