Jailbreaksiz iPhone  a Tweak Yükleyin!

 Jailbreak, dış saldırılara kapalı bir sistem isteyen Apple- İOS için geliştiriien bir işletim sistemidir.daha çok işlem sağlar. Bu olmadan Tweak yüklemesi yapılabilir.
 Jailbreaksiz iPhone  a Tweak Yükleyin!

Tweak Nedir ?

Bazı uygulamaların ismine tweak adı verilir. Cydiada yer alan uygulamalar bu isimle anılır ve örnek olarak parmak izi ile şifre koymaya yarayan BioProject gösterilebilir. BigBoss reposunda ücretli olarak satılan tweakler bazı alanlarda ücretsiz olarak da indirilebilir. Ücretsiz Tweak indirmek için cydia repo/kaynak eklemesi olması gereklidir.

Jailbreak Olmayan İphone Nedir

Jailbreak işlemi, İOS işletim sistemine  ulaşarak daha fazla uygulama kullanılmasını sağlamayı hedefler. Jailbreak olmayan Apple cihazına Apple tarafından  onaylanmayan uygulama   yüklenmesi mümkün olmaz.  Bu nedenle de Jailbreaksiz iphonea tweak yükleme işlemi önem kazanır.

Extensify Uygulaması İle İşlem Yapılıyor

 Extensify uygulaması ile Jailbreak işlemi yapılmamış iPhone’a Tweak yüklemesi yapılabiliyor. Apple, bilindiği üzere Jailbreak işlemine imkan sağlayan  güvenlik açığını kapatmış ve güncelleme getirmişti. iOS 9.1 güncellemesi ile bu yapılmıştı.  Ancak İOS işletim sistemine tweakler yüklenerek kişiselleşme oluyor. Extensify uygulaması sayesinde iOS 9.2.x ve iOS 9.3 için  yükleme yapılabiliyor. Yani engellemeye yönelik güncelleme bu şekilde etkisiz hale geliyor. Jailbreaksiz iPhone’a yüklenen bu tweakler ile beraber sosyal medya platformlarında yer alan uygulamalarda özelleştirme yapmak mümkün hale geliyor. Facebook, Snapchat, Twitter, WhatsApp  gibi alanlarda bunu kullanabiliyorsunuz.

Tweak Yükleme Nasıl Yapılıyor?

Extensify ile Jailbreaksiz Tweak yükleme için işlem sırasına gelince;

  • Safari üzerinden   Extensify sitesine girin
  • “Apply for code” üzeirnden  mail adresinizi yazın ve  “Apply” seçeneğini tıklayın
  • Maile  gelen  kodu, Extensify sitesine gidip   “Enter Code” bölümüne  yazmanız gerekiyor.
  • ödeme ekranı  karşınıza çıkar ve  ödeme sonrasında uygulama  başlar
  • Sertifikayı kurup  sonra otomatik olarak ekranda yer almasını sağlarsınız.