iPhone Fotoğraf İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

iPhone marka telefonlarda fotoğraf isim değiştirme için kullanıcılara en kolay yöntemi sunmak üzere buradayız. Peki, iPhone fotoğraf isim değiştirme nasıl yapılır?      
iPhone Fotoğraf İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Telefonunuzun yazlım ya da kişisel bilgilerinizin güvenliğine zarar vermeye gerek kalmadan iPhone fotoğraf adını değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. iPhone fotoğraf isimlendirme sistem aracılığı ile otomatik olarak yapılmaktadır. Son İOS güncellemeleri ile beraber gelen “Dosyalar” uygulaması sayesinde bu uygulama çok daha kolay duruma dönüşmüştür. Bu anlamda pek çok güvenliksiz yöntem yer almaktadır. Uygulama kullanmak bazı zamanlarda ise mantıklı bir seçenek olarak yer alabilir. Bununla beraber sistem içerisinde böylesi bir imkân bulunuyorken uzun yolu tercih etmek saçma olabilir.

Fotoğraf İsim Değiştirme

iPhone fotoğraf isim değişimi yapabilmek için sadece iCloud Drive uygulamasını kullanabiliriz. Dosyalarım uygulaması ile beraber bu gibi işlemleri kolayca yapılmaktadır. iPhone fotoğraf isimleri konusunda isim değiştirmeyi aşamalı olarak burada anlatacağız.

İlk olarak herhangi bir fotoğraf edinmeniz gerekmektedir. Bu fotoğrafı tarayıcınız ile beraber indirmiş olabilirsiniz sorun çıkmamaktadır. Daha sonra ise Fotoğraflar bölümüne giriş yapın ve ismini değiştirmek istediğiniz fotoğrafa gelin. Paylaşma bölümüne bastıktan sonra alt tarafta yer alan dosyalara kaydet seçeneğini uygulamanız gerekir. Açılan menü ekranı üzerinde iCloud Drive içerisinden dosyaları seçtikten sonra bitti tuşuna basabilirsiniz. Daha sonra ise dosyalarım uygulamasına gidebilir ve ilgili iCloud Drive dosyasını açabilirsiniz. İçerisinde adını değiştirmek fotoğrafı bulduktan sonra üzerine basılı tutabilir ve açılan pencereler içerisinden adını değiştire gelebilirsiniz. Burada fotoğrafın ismini yazabilir ve bitti düğmesine tıklayabilirsiniz.

İpad fotoğraf isim değiştirme işlemini gerçekleştirmek isteyen insanlar, üst tarafta yer alan yönergeleri takip ederek fotoğraflarının ismini değiştirmektedir. Güncel İOS sürümüne sahip olan cihazlar içerisinde bu uygulama sonuç verecektir.