iPad'de WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

İpad ürünlerde WhatsApp web  uygulamasının nasıl kullanılacağı basit birkaç yolla gerçekleşebilir. Bilgisayar ve tabletlerden Whatsapp web kullanılabilmektedir.
iPad'de WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

Telefon Zorunluluğu Olmadan  Whatsapp

Telefon zorunluluğu olmadan  Whatsapp  kullanımı yapılabiliyor. İnternet tarayıcınız üzerinden ya da  tabletlerden giriş yaparak uygulamayı kullanabilirsiniz. Whatsapp uygulamasının web sürümü yayınlanması sonrasında  telefonsuz olarak kullanım yapılabiliyor. Artık web üzerinden bu uygulama ile mesajlaşabilir ve kolay iletişime geçebilirsiniz. Özellikle telefon kontrolü sık yapamayacak kişiler için  internet üzerinden siteye girmek mümkün hale geliyor. WhatsApp Web basit işlemler ile İpad gibi tabletlerden de kolayca kullanılabiliyor.

İpad’de Whatsapp Web Kullanımı

iPad’de WhatsApp web kullanımı   için   öncelikle bir tarayıcı ve internet olması gerekiyor. Sonraki aşamada da whatsapp web sitesine girmeniz ve buradan işlem takibi yapmanız gerekiyor. Sisteme erişim sağlanması sonrasında zaten kendiliğinden sizi yönlendirecektir.  Burada kişilerin kurulu whatsapp üzerinden kodu okutmaları gerekir.  yani telefondaki rehber ve iletişime geçilen whatsapp kişileri ile bu kodla yazışmaya devam edebilirsiniz. QR kodun okutulması için zaten karşınıza ekran çıkar. Whatsapp web bölümünde bu ekranda görülür. Tablette açılan whatsap web kodu da aynı şekilde telefondaki kişilerin mesajların görülmesi için burada yer alan kodu okumalıdır.  İpad, pc gibi web ile girilen alanlarda bunu yaparak telefondaki mesajlara ve görüşmelere devam edebilirsiniz. Aktarım olmazsa Yeni kayıtla tüm yazışmalar ve rehberdeki kişileri teker teker bulmanız gerekir. ancak bazı yönlendirmelerle sosyal medya hesaplarınızda ortak olan kişilere ulaşabilirsiniz.

App Strore Üzerinden Whatsapp Almak

İpad kullanıcıları Whatsapp uygulamasını web üzerinden değil de doğrudan uygulama halinde kullanmak için App Store üzerinden satın alma da yaparak değerlendirebilir.  İndirme ve kurulum sonrası İpad üzerinden uygulamadan mesajlaşma başlar.