Hemen buzdolabınıza koşun! O malzeme ile dişleriniz inci gibi BEMBEYAZ olacak

Dış görünümüne dikkat edenlerin diş bakımına da dikkat ettiği kaçınılmaz bir gerçek! Ancak ne kadar bakarsanız bakın, bazı dişler yapısı gereği sarımtırak durabiliyor. Endişe etmeyin! Buzdolabınızdaki o malzeme ile dişleriniz artık inci gibi bembeyaz!!
Hemen buzdolabınıza koşun! O malzeme ile dişleriniz inci gibi BEMBEYAZ olacak

Herkes dişlerinin bembeyaz görünmesini ister. Bunun için dişçilere gidip doktorun gerekli gördüğü tedavi yöntemlerini de uygulayabilirsiniz. Ancak pek çok kişi artık günümüzde evdeki o malzemelerle dişlerini beyazlatıyor. Dişlerinizde dış ve yapısal faktörler sebebi ile meydana gelen sararmaların önüne geçebileceğinizi biliyor musunuz? İşte detaylar!

HER EVDE VAR

Evde olan karbonat, tuz ve elma sirkesi ile dişlerinizi temizleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey 1 çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı kadar elma sirkesini karıştırın. Karıştırdığınız bu karışım bir süre sonra macun haline gelecektir. Gün içinde bir defa bu karışım ile dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Daha sonra diş macununuz ile rutin temizliğinizi yapın.

KARBONAT KULLANABİLİRSİNİZ

Dişleri beyazlatmada tercih edilen en etkili maddenin karbonat olduğu bilinmektedir. Hafta içinde 3’ü geçmeyecek şekilde karbonatla dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Düzenli kullanımda dişlerinizdeki beyazlığı herkes fark edecek! Ancak karbonat diş fırçalarken dikkatli kullanılması gerektiği unutulmamalıdır. Diş minesine zarar verebilecek güçlü yapısı sebebiyle haftada 3 defadan fazla kullanmamaya çalışın.

Evde bu yöntemleri uygulamadan önce mutlaka bir diş doktorundan tavsiye almanız önerilmektedir!