Hamam böceklerinin kökünü kurutan formül! Sevimsiz misafirler neye uğradıklarını şaşıracaklar!

Hamam böcekleri yaz aylarında bazı evlerde en büyük sorun olabiliyor. Kimyasal ilaçlarla hamam böceklerini öldürmek mümkün ama köklerini kurutma garantisi yok. Hamam böceklerini yok eden doğal yöntem belli oldu.
Hamam böceklerinin kökünü kurutan formül! Sevimsiz misafirler neye uğradıklarını şaşıracaklar!

Evlerde hamam böcekleri çoğu zaman sorun meydana getirebiliyor. Özellikle mutfaklarda karanlık alanlarda yuvalanan hamam böcekleri çok hızlı bir şekilde üreyip çoğalıyorlar. Bu böceklerin temiz olması gereken mutfaklarda ortaya çıkmaları iğrendirici olabiliyor. Bundan dolayı hamam böceklerini evlerde yok etme yöntemleri sürekli sorgulanıyor.

KİMYASAL İLAÇLAR KESİN ÇÖZÜM MÜ?

Hamam böceklerini öldürecek kimyasal ilaçlar kullanmak, çeşitli tabletleri evin farklı noktalarına yerleştirmek en çok kullanılan yöntem oluyor. Ancak bunlar kesin çözüm olmuyorlar. Hamam böcekleri çok hızlı üreyen canlılar oldukları için öldürmek çare olmuyor. Yavruları zamanla büyüyerek yine sorun yaratıyorlar. Hamam böceklerinin evlerde yuvalandıkları yerlere profesyonel ilaçlama yapmadıkça ulaşmak neredeyse imkansız.

DOĞAL YOLLARLA KURTULMAK ÇOK BASİT!

Hamam böceklerini öldürmek yerine onları evden kaçırma yolunu tercih edenler ise çok kolay bir şekilde iyi bir sonuç olabiliyor. İnsanlar nasıl hamam böceklerinden hoşlanmıyorsalar hamam böcekleri de bazı kokulardan nefret ediyorlar. O kokuların olduğu ortamlarda durmayı tercih etmeyip kaçıyorlar. Önemli olan ise bu kokuları onları rahatsız edebilecek şekilde kullanabilmek.

Hamam böceklerini kaçırmak için bir karışım yapmak gerekiyor. Okaliptüs suyunun içerisine lavanta, nane ve karanfil gibi kokusu keskin bitkilerin yağları seyreltilerek eklenir. Bu karışım bir sprey şişesine konulur ve hamam böceklerinin dolaştığı yerlere sıkılır. Bunu her gün bir defa olmak üzere bir hafta boyunca yapanlar evlerinde tek bir hamam böceğinin bile kalmadığını görürler. Hamam böcekleri bu kokudan kaçmak için evi terk etmek zorunda kalırlar. Böcekleri öldürmeden kaçıran bu garantili yöntem ile kısa sürede bu sorundan kurtulmak mümkün oluyor.