Fayansların arasındaki inatçı lekeleri ovalamadan geçirmek mümkün! Bu formül ile 5 dakikada kurtulun

Fayansların arasındaki inatçı lekelerden 5 dakikada kurtulmak mümkün. Kimyasallardan uzak doğal temizleme yöntemi ile kir ve pisten anında kurtulun.
Fayansların arasındaki inatçı lekeleri ovalamadan geçirmek mümkün! Bu formül ile 5 dakikada kurtulun

Fayans aralarında biriken kir ve pisin zamanla zorlu lekelere dönüşmesi temizliği çekilmez hale getirebiliyor. Fakat temizlik uzmanları tarafından yeni bir formül açıklandı. Bu formül ile fayans arasındaki lekelerden anında kurtulmak mümkün hale geldi.

Mutfak, banyo ya da tuvaletlerdeki fayansların arasında yağ ve pislerden dolayı inatçı lekeler oluşabiliyor. Bu lekeler ne kadar ovulsa da geçmiyor. Fakat ovalamaya bile ihtiyaç duymayacağınız bu formülü denediğinizde artık lekeler zor olmaktan çıkacak. Peki bu formül nedir? Nasıl uygulanır?

FAYANS ARASINDAKİ LEKEDEN 5 DAKİKADA KURTUL

Kimyasallardan uzak doğal temizlemek yöntemleri gittikçe daha da yaygınlaşıyor. İnsanlar kimyasalların insan vücuduna ne kadar zarar verdiğini fark etmesiyle birlikte daha çok doğal temizlik yöntemleri kullanılmaya başlandı.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için temizlik uzmanları tarafından sunulan doğal temizleme yöntemlerini araştırıyor ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz.

Buna göre sirke ve tuz karışımı ile fayans aralarındaki inatçı lekelerden anında kurtulmak mümkün olacak. Öncelikle 2 bardak elma sirkesi ve 1 fincan kadar da tuzu bir kap içerisine koyun. Daha sonra iyece karıştırın. Ardından eski bir diş fırçası yardımıyla fayanslara dökülen karışımı iyice yedirin. Karışımı döktükten sonra 5 dakika kadar bekletin. Ardından fırçalama işlemine geçerek bu kir ve pislerden kurtulun.

Bir diğer yöntem ise limon suyu ile temizleme yöntemidir. Fayans aralarındaki kir ve pisi bir bardak limon suyu ve sprey şişesi ile kolayca geçirebilirsiniz. Fırça ya da sünger yardımıyla limon suyunu sprey ile uygulayıp lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz.

Bu tarz ipuçlarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.