Elektrik süpürgesi çekmiyor diyen hemen bunu yapsın! Emiş gücü 10 katına çıkacak kendisini Dyson sanacak

Son gelen zamlarla elektrik süpürgesi fiyatları cep yakarken süpürgesi çekmeyen kişilere tüyolar açıklandı. Bunu yapın emiş gücü 10 katına çıksın!
Elektrik süpürgesi çekmiyor diyen hemen bunu yapsın! Emiş gücü 10 katına çıkacak kendisini Dyson sanacak

Elektrik süpürgesi çekmiyor diyen hemen bunu yapsın! Emiş gücü 10 katına çıkacak kendisini Dyson sanacak - Elektrik süpürgesi fiyatları son gelen zamların ardından cepleri yakacak rakamlara fırlarken ünlü markaların satış fiyatları 25 bin TL bandını aşmıştı.

Gelen zamların ardından evdeki süpürgesine çare arayan kişilere emiş gücünü arttıracak yöntemler açıklandı. Elektrik süpürgesi çalışıyor ama çekmiyor diyorsanız, emiş gücünü arttırmak için yeni tüyolar arıyorsanız hemen bunları yapın, elektrik süpürgeniz canavara dönüşsün!

ELEKTRİK SÜPÜRGESİ NEDEN ÇEKMEZ, EMİŞ GÜCÜ NİYE DÜŞER?

Süpürgenin emiş gücünün azalma nedenlerinin başında tor torbasının dolması gelmektedir. Aynı zamanda makine belirli bir süre aralığında filtre değişim işlemlerine tabii tutulmaktadır. Fantom makineleri günümüzde en sağlıklı ve temiz çekme işlemi sunmaktadır.

Başka bir deyişle yeni makine alacak olanlar geniş toz torbalı bu ürünlere yönelmektedir. Aynı zamanda emiş gücünün arttırılması için farklı toz torba ve filtre çeşitleri de hazırlanmaktadır. Toz torbası veya toz biriken yerlerin dolması ile süpürgenin emiş gücünde yüksek oranda azalma görülür.

ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİN EMİŞ GÜCÜ NASIL ARTTIRILIR, İYİ ÇEKMESİ İÇİN NE YAPILMALI?

  • Elektrik süpürgesinin toz torbasını ya da haznesini kontrol edin. Hazne dolduysa boşaltın, torba dolduysa boşaltın.
  • Elektrik süpürgesinin giriş ağzı ve hortumunu mutlaka kontrol edin. İçine kaçan bir parça varsa mutlaka temizleyin ve çıkarın.
  • Elektrik süpürgesinin filtresi çekiş gücünü etkiler. Mutlaka filtreleri düzenli olarak temizleyin ve değiştirin.