El Gençleştirme İle Yaşınızı Gizleyin!

Lokal anestezi ile sadece yarım saat içerisinde süren uygulama sonrasında ellerinizin gençleşmesi ile yaşınızı gizleyebileceksiniz.
El Gençleştirme İle Yaşınızı Gizleyin!

Günümüzde pek çok kişi el gençleştirme ile yaşını gizleme yöntemini tercih ediyor. Yılların verdiği yorgunluk ilk olarak yüz ve ellere yansır. Senelerce stres altında olmak, yoğun çalışma temposu ve yorgunluk gibi durumlarda ellerin kırışık ve yaşlanması söz konusudur. Ancak teknoloji bu kadar ilerlemişken insanların her sorununa bir çözüm illa ki bulunuyor. Artık el gençleştirme işlemi ile el üzerinde bulunan izlerden kurtulmak çok kolay. Lokal anestezi ile sadece yarım saatlik bir işlem gerektiriyor. Bu işlemde 3 hedef bulunmaktadır. Bunlar;

  1. Cilt kalitesini artırmak,
  2. Kaybolan deri altı yağ dokusunu yerine koymak,
  3. Lekeleri ortadan kaldırmak,

Günümüzde bakımına dikkat eden kadınların tercih ettiği estetik uygulamasıdır. Ellerde meydana gelen deformasyonları el gençleştirme yöntemi ile kalıcı çözümler elde edilmektedir. Bunun için estetik ve plastik cerrahi uzmanı aracılığı ile tedavi görmelisiniz.

El Gençleştirme İşlemleri Kimlere Yapılır?

El gençleştirme işlemini elinde yaşlanma belirtisi olan herkes yaptırabilir. Elin kırışması, kemiklerin belirginleşmesi, tendonlar, damarların belirginleşmesi ve cildin bollaşması gibi durumları da gidermektedir. Aynı amanda ciltte yıpranma ve incelme gibi durumlarda cilt kurur, kırışır ve incelir. İlerleyen yaşlar da el üzerinde belirginleşen kahverengi ya da kırmızı lekeler için el gençleştirme yöntemi tavsiye edilmektedir. Bu lekelerin tedavisi aslında oldukça gereklidir. Çünkü güneşe bağı meydana gelir ve deri kanserine dönüşme riski oldukça yüksektir.

El Gençleştirme İşlemi Kalıcı Mı?

El gençleştirme yöntemi çoğunlukla tek seferde istenilen forma dönüşmesi sağlanır. Bunun için yağ enjeksiyonu esnasında kök hücreler el de kalıcı olmasını sağlar. Aynı zamanda derin nemlenrime, PRP, mikro abrazyon ve dolgu gibi işlemlerin 1-2 yılda bir kez tekrar yapılması önerilmektedir. Hastalar el gençleştirme tedavisi sonrasında bol nemlendirici ve güneş korucu ürünler kullanmalıdır.

El gençleştirme işlemi 2 seansta tamamlanmaktadır. Ancak çoğunlukla tek seansta istenilen sonuç elde edilmektedir. El üstüne verilen fibroblastlar hızlı bir şekilde kolajen üretmeye başlar ve cildin gençleşmesini sağlar.