Durulama ve kurulama gerektirmeyen cam silme tüyosu!

Cam silme pek çok kadın için zorlayıcı olabiliyor. Çünkü cam silerken camda kalan lekeler ve izler can sıkıcı bir hale geliyor. Bu sebeple sizlere durulama ve kurulama gerektirmeyen cam silme tüyosu vereceğiz!
Durulama ve kurulama gerektirmeyen cam silme tüyosu!

Havaların ısınması ile birlikte bahar temizlikleri başlıyor. Kışın yağmuru yiyen camlar toz ve kirle birleşince temizlemesi zor bir hal alıyor olabilir. Ancak bu durumu sizler için çok daha kolay bir hale getireceğiz! Durulama ve kurulama gerektirmeyen doğru cam temizleme tekniğine ilişkin detaylar haberimizde

CAM SİLERKEN BUNA DİKKAT EDİN

Cam silerken dikkat edilmesi gereken en önemli noktaların başında silme sırası gelmektedir. Şüphesiz ki her camın dışı içinden daha kirlidir. Dışındaki kirlerin daha iyi bir şekilde görülebilmesi için ilk olarak iç camın temizlenmesi gerekmektedir.

Bunun yanı sıra cam temizliğini kesinlikle güneşli bir günde yapmamanız gerekiyor. Güneşin direkt geldiği günlerde cam silerken, camdaki lekeleri fark edemiyor olabilirsiniz. Bunun için biraz daha parçalı bulutlu bir günü tercih ederek camlarınızı ayna gibi yapabilirsiniz.

GAZETE KAĞIDINDAN UZAK DURUN

Büyüklerimiz önceden cam silerken kurulama için gazete kağıdı kullanıyordu. Ancak cam silerken renkli gazete kağıtlarından uzak durmanız gerekiyor. Camda leke oluşmaması için silerken eldiven kullanabilirsiniz.

DURULAMAYA GEREKTİRMEYEN CAM SİLME TÜYOSU

1 yemek kaşığı bulaşık deterjanı, 1 yemek kaşığı bulaşık parlatıcısı ve 1 yemek kaşığı elma sirkesini bir kap içerisinde karıştırın. Üzerine 2 bardak kadar sıcak su ekleyip fısfıslı bir kapa koyun.

Fısfısı kirli yüzeye sıkıp kuru bir bezle silin. Ayriyeten durulama gerektirmeyen bu cam silme tüyosundan yüzde 100 verim almak için mikrofiber bez kullanılması önerilmektedir. Ancak elinizde bu tür bezlerden yoksa normal fanila da iş görecektir. Bu formül sadece camlarınızın kolay silinmesini sağlamayacak, aynı zamanda camların leke tutmasını da engelleyecektir.