CSI gelse parmak izi bulamaz! Cam ve aynada el izi kalmaması için evde bunu yapın mucize formül

Cam ve aynalarda parmak ya da el izi artık tarihe karışacak! Evdeki 3 malzeme ile yapın el ve parmak izi temizlemekten kurtulun!
CSI gelse parmak izi bulamaz! Cam ve aynada el izi kalmaması için evde bunu yapın mucize formül

CSI gelse parmak izi bulamaz! Cam ve aynada el izi kalmaması için evde bunu yapın mucize formül - Özellikle de çocuklu ve kalabalık evlerde yaşayan kişilerin kabusu haline gelen cam ve ayna yüzeylerdeki parmak izleri için kesin çözüm bulundu.

Hemen hemen her evde bulunan ya da çok kolay bir şekilde bulabileceğiniz 3 malzeme ile doğal iz bırakmayan formülü üretebilir, bu sorundan tamamen kurtulabilirsiniz. Bunun için hazırladığınız malzemeleri belirtilen şekilde kullanmanız yeterli olacak.

EVDE 3 MALZEME İLE BASİT VE DOĞAL KİR ÖNLEYİCİ ÖZEL KARIŞIM HAZIRLAYABİLİRSİNİZ!

Ayna ve cam yüzeyler şık görüntüleri ile tercih edilirken ne yazık ki bir süre sonra temizlik nedeni ile sorunla yaşanmasına neden olabiliyor. Özellikle de yüzeylerde kalan parmak izleri büyük sorunlar yaratırken ne kadar silinirse silinsin çıkmayan izler yorucu bir hale gelebiliyor. Bunun için doğal çözüm yolu açıklandı.

Parmak izi ve el izi temizlemek, oluşmasını engellemek için yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikle bu malzemeleri hazırlayın:

1 yemek kaşığı bulaşık deterjanı

1 yemek kaşığı bulaşık makinesi parlatıcısı

1 yemek kaşığı beyaz sirke

1 su bardığı kadar sıcak su

Tüm malzemeleri sprey şişe içerisine alın ve suyu kattıktan sonra iyice karıştırın. Ardından spreyle cam ve ayna yüzeylere püskürtün. Temiz bir bezle tercihen cam bezi ile kurulayın. En az 1 gün boyunca izlere veda edin...