Çamaşır makinesini çalıştırmadan bunu yapın! Hem faturanız düşecek hem çamaşırlar kar beyaz olacak

Hem bembeyaz çamaşırlar için püf noktası hem de elektrik faturasından tasarruf yapmak isteyenlere işin sırrı açıklandı.
Çamaşır makinesini çalıştırmadan bunu yapın! Hem faturanız düşecek hem çamaşırlar kar beyaz olacak

Çamaşır makinesini çalıştırmadan bunu yapın! Hem faturanız düşecek hem çamaşırlar kar beyaz olacak - Yükselen çamaşır deterjanı fiyatları ve zamlanan elektrik faturaları cepleri yakarken işin uzmanı gizli formülünü paylaştı.

Ön yıkamaya gerek olmadan, yüksek ısıda çamaşırlarınızı yıkamadan karbeyaz tertemiz yapacak olan yöntem ile hem elektrik faturanız düşecek hem de çamaşırlarınızın beyazlığı komşularınızı bile kıskandıracak. İşte elektrik faturasını düşürecek o tüyo...

KAR GİBİ BEMBEYAZ ÇAMAŞIRLAR İÇİN NE YAPMALI?

Modern hayatın en vazgeçilmez teknolojik aletlerinin başında yer alan çamaşır makineleri günümüzde artık yüksek enerji sınıfı sayesinde tasarruf edilmesini de sağlıyor. Bembeyaz çamaşırlar için cebinize zarar vermeden kullanımın mümkün olduğunu biliyor muydunuz?

Bembeyaz çamaşır için yapmanız gereken tek şey makineye çamaşır koyduğuzda deterjanın üzerine bir kahve fincanı kadar karbonat eklemektir. Karbonat hem makinenizin temizleyecek hem de çamaşırlarınızın kar beyaz görünmesini sağlayacaktır. Yine çamaşırların arasına detarjan topu ile bir kahve fincanı sıvı arap sabunu da ekleyebilirsiniz.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE ELEKTRİK TASARRUFU İÇİN NELER YAPMALI?

Bu yöntemler sayesinde ön yıkama ve sıcak su kullanmayacağınız için elektrik tasarrufu sağlarken yine tam kapasite ile kullanım da elektrik tasarrufu için önemlidir.