Bunu duyduktan sonra kimse muz kabuklarını çöpe atmayacak! Böyle kullanın mucizeye tanıklık edin

Muz kabuğunu atanlar bu faydasını öğrendiklerinden atmaktan vazgeçecek. İşte muz kabuğunun bilinmeyen faydası.
Bunu duyduktan sonra kimse muz kabuklarını çöpe atmayacak! Böyle kullanın mucizeye tanıklık edin

Muz sevilen meyveler arasında yer alıyor. Fakat tüketilirken kabukları soyulup atılıyor. Ama kabuklarının ne işe yaradığını bilseler asla bu hatayı bir kez daha yapmazlar. Peki muz kabuğunun faydaları neler? İşte muz kabuğunun yarattığı mücizeler. 

Muz kabuklarını ayaklarınızın altına sürdüğünüzde o kuruluktan ve sertlikten eser kalmayacak. Çoğu insan ayaklarının özellikle topuklarının altındaki kuruluktan ve sertlikten şikayetçi. Bu kuruluktan kurtulmak için ise birçok ürüne yüksek miktarlarda para yatırıyorlar. İşte muz kabuğu bu kuruluktan eser bırakmayacak. Hem doğal hem de ücretsiz bu yöntemi bir kez deneyen bir daha ayak bakımı için herhangi bir ürüne para ödemeyecek. Peki bu uygulama nasıl yapılmalı? İşte detaylar. 

Ayaklarınızın altına sürdüğünüz muz kabuğu içerisinde bulunan amin oasitlerden ve vitaminlerden dolayı ayağın nem dengesini korur. Bu da ayaklarınızda artık o sertlik ve kuruluktan eser bırakmayacaktır. Muz kabuğunun ayaklara uygulanması için ise şu adımlar uygulanmalıdır.

MUZ KABUĞU AYAKLARA NASIL UYGULANMALIDIR?

Ayaklarınızı bu uygulamaya başlamadan önce iyice yıkayın ve kuruladığınızdan emin olun. Ardından muz kabuğunu ayaklarınıza, topuklarınıza ve kuru olduğunu düşündüğünüz tüm ayak kısmına sürün. Daha sonra 15 20 dakika kadar bekledikten sonra soğuk su ile ayaklarınızı tamamen durulayın. Bu uygulamayı her gün düzenli olarak yaptığınız zaman ayaklarınızdaki o kuruluktan eser kalmayacak. Ayrıca ayaklarınız kendine has doğal bir neme sahip olacaktır.  

İlgili Haberler