Bu yağlar doğal botoks etkisi yapıyor! 1 damlası bile yeterli

Yaşlanma belirtilerini yavaşlatan ve botoks etkisi yaratan bu yağları düzenli olarak kullandığınız zaman cildinizde sevmediğiniz tüm sorunlar yok olacak.
Bu yağlar doğal botoks etkisi yapıyor! 1 damlası bile yeterli

Yaş aldıkça yüzdeki çizgiler belirginleşir ve sarkma yapar. İşte bunun önüne geçmek için genelde 30'lu yaşlarda yapılan botoks işlemi uygulanır. Fakat dolgu işlemi yaptırmak istemeyen kişiler ise doğal botoks etkisi yapacak olan yağları araştırıyor. Uzmanlar tarafından doğal botoks etkisi yapacak olan yağlar açıklandı. Yaş ilerledikçe yüz ve boyun bölgelerinde sarkmalar oluşabiliyor. İnce çizgiler ve kaz ayakları da cabası. İşte bu gibi yaşlanma belirtilerine engel olmak isteyen kişiler çareyi botoksta buluyor.

Doğal botoks etkisi yaratacak yağlar ise uzmanlar tarafından açıklandı. Bu yağların bir damlası bile yetiyor. Düzenli kullanım ile ciltte toparlanma sağlıyor. Peki bu doğal yağlar hangileri? Nasıl ve ne zaman kullanılmalı?

BOTOKS ETKİSİ YAPACAK DOĞAL YAĞLAR

Doğal yağlar cildi besleyerek dinç ve diri kalmasını sağlar. Bu yağlar botoks etkisi yapmaktadır. Botoksa karşı olan kişilerin tercih ettikleri ve faydasını gördükleri bu yağlar cildi besliyor ve yaşlanma belirtilerini gözle görülür bir şekilde azatlıyor

JOJOBA YAĞI

Jojoba yağı cildi daha sıkı hale getirmektedir. Cilt bariyerini güçlendirerek daha diri bir görünüm elde edilmesini sağlar. Jojoba yağı ile cildinizi dış etkenlere karşı korumuş olacak ve yaşlanma belirtilerini de durdurmuş olacaksınız. 

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI

Üzüm çekirdeği yağı ise içerisinde bulunan antioksidan ve antienflamatuarlar sebebiyle cildi yeniler. Cildin dolgun durmasını sağlar. Cilde sağlıklı bir ışıltı sunar. Aydınlık bir görünüm elde edilmesini sağlar. 

KUŞBURNU YAĞI

Kuşburnu yağı cildi gençleştiren yağlar arasındadır. Ciltte oluşan ince çizgileri önler. Aynı zamanda koyu lekeleri de yok eder. Zamanla cildin yenilenmesini sağlar.

AVOKADO YAĞI

Avokado yağı da cildi gençleştirir. Cildi dış etkenlere karşı korur. A ve K vitaminelri sayesinde antioksidanlar açısından zengin olan avakoda yağı cildi canlı tutar. 

İlgili Haberler