Bıçağı körelen hemen bunu yapsın! En garanti bıçak keskinleştirme yöntemi açıklandı

Bıçaklarda yaşanan körelme sorununa kesin çözüm bulundu. Evde doğal bıçak bileme yöntemi.
Bıçağı körelen hemen bunu yapsın! En garanti bıçak keskinleştirme yöntemi açıklandı

Bıçağı körelen hemen bunu yapsın! En garanti bıçak keskinleştirme yöntemi açıklandı - En keskin bıçaklar bile zamanla körelme yaşarken evde doğal bıçak bileme yöntemi arayan kişilere evde bıçak keskinleştirme yöntemi açıklandı.

Özellikle de dikkat edilmeden kullanılan bıçaklarda daha hızlı körelme sorunu yaşanırken yükselen fiyatlar nedeni ile körelen bıçakları atmakta tarih oldu. Yeni bıçak almak yerine varolan bıçakları keskinleştirmek isteyenlere doğal yöntemler geldi...

EVDE BIÇAK BİLEME NASIL YAPILIR, BIÇAK NASIL KESKİNLEŞTİRİLİR?

Bıçak bilemek isteyen kişilerin en büyük yardımcısı doğal bileme taşlarıdır. Pek çok Japon pazarı benzeri yerde 15 TL'den satılan bileme taşları ile bıçakları kısa sürede keskinleştirmek mümkündür.

Böyle bir imkanınız yoksa o zaman porselen kupalar en güzel bileme taşı alternatifiniz olacaktır. Kupayı ters çevirin ve bıçağınızı öne ve arkaya doğru hareketler yaparak kupanın porselen bölümüne sürtün. Yemek porselen tabağı ya da kahve fincanı tabağı altı da aynı işi görecektir. Ancak porselen hasar alabileceği için kullanmmadığınız bir tabağı kullanmaya tercih edin. Yine bıçakları birbirine sürtmekte keskinlik kazanmasını sağlayacaktır.