Aşınan cam silecekleri bu yöntemle yepyeni olacak! Oto cam lastiği eskiyen bunu yapsın

Aşınan cam silecekleri bu yöntemle yepyeni olacak! Cam sileceklerini uzun süre kullanmak için bunları yapmanız yeteril...
Aşınan cam silecekleri bu yöntemle yepyeni olacak! Oto cam lastiği eskiyen bunu yapsın

Aşınan cam silecekleri bu yöntemle yepyeni olacak! Oto cam lastiği eskiyen bunu yapsın - Araçlarda özellikle de yağmurlu havalarda hayati öneme sahip olan cam silecekleri aynı zamanda araçlarda en çok yıpranan ve yenilenmeye ihtiyaç duyan parçalar arasnıda yer almaktadır. Bir süre sonra eskiyen lastiklerin performansı düşerken istenen randımanı sağlayamaz.

Aynı zamanda güvenli sürüş için de mutlaka araç sileceklerinin düzgün çalışması gerekir. Cam silecekleri hem aşırı sıcak havalarda hem de aşırı soğuk havalarda ne yazık ki büyük bir hızla yıpranırken araç sileceklerinin ömrünü uzatacak ve onların yepyeni kalmalarını sağlayacak o tüyo açıklandı.

CAM SİLECEKLERİNİ UZUN SÜRE KULLANMAK İÇİN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR?

Oto cam listeklerinin üreticinin belirlediği periyodlara sadık kalınarak düzenli olarak değiştirilmelidir. Genelde bu süre 6 ila 12 ay arasında değişmektedir. Bu süre zarfından lastikleri mümkün olan en uzun süre kullanmak için:

Kar yağdığında, don beklendiğinde ya da hava sıcaklıklarının eksiye düştüğü günlerde silecekleri mutlaka havada bırakın ve camdan uzaklaştırın.

Sileceklerin aşağı konumda bulunduğu zamanlarda ön camı sıyırmayın.

Arabanızı güneş altında bırakmayın ve mümkün mertebe gölge olan bir yere park edin.

Sileceklerin en büyük düşmanı kuru çalıştırmadır. Asla camın kuru olduğu alanda sileceklerinizi çalıştırmayın.

Bunlara dikkat ederek sileceklerinizin ömrünü uzatabilir, değiştirme zamanı gelene kadar en üst performans ile sileceklerinizi kullanmanız mümkün olacaktır.