Artık tamircilere para vermeyeceksiniz! Çamaşır makinesi bozulunca bunu yapın

Çamaşır makinesinde bu sorunu yaşıyorsanız tamirci çağırmanıza gerek yok. Evde kendi imkanlarınız ile bu sorunu kolayca çözmeniz mümkün.
Artık tamircilere para vermeyeceksiniz! Çamaşır makinesi bozulunca bunu yapın

Çamaşır makinesini kullanım ömrünün dolmasına yakın oldukça sık bozulmaktadır. Yeni bir çamaşır makinesi alacak paranız yoksa ve tamircilere de para vermek istemiyorsanız bu haber sizin için. Çamaşır makinesi bozulduğunda çözümü çok basitmiş. Tamircilerin büyük sırrı ortaya çıktı. Sadece bu kadar kolay bir tamir yöntemi için para vermeyin. Evde kendiniz yapın. Peki nasıl?

Çamaşır makinesi ömrünü doldurmaya yakın olan son zamanlarında bazı sorunlar yaşatır. Bunlardan biri de kötü kokudur. Bu durumu yok edecek olan yöntem ise açıklandı. Tamirciler bu yöntemi uyguluyormuş. Bu basit yöntem için tamirci çağırmanıza gerek kalmayacak. Peki çamaşır makinesindeki bu kötü koku için ne yapılmalı?

ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEKİ BU SORUNU DÜZELTMEK MEĞER ÇOK KOLAYMIŞ

Çamaşır makinesinin iç temizliğinin düzenli olarak yapılmadığı zamanlarda çamaşırlarda bir kötü koku bırakır. Makinen içi de oldukça kötü kokar. İşte bu kötü kokudan kurtulmka için yapılması gereken bu basit yöntemi evinizde deneyebilirsiniz. Bu sorun karşısında binlerce kişi tamirci çağırıyor. Fakat tamirci çağırmanıza gerek yok. Bu basit yöntemle kolayca sorundan kurtulabilirsiniz. 

Çamaşır makinesinin iç temizliğinni düzenli olarak yapılması gerekmektedir. Doğru temizlik kobinasyonunun uygulanması ile kötü koku yok olacaktır. Öncelikle bu kötü kokuyu gidermek için gerekli malzemeleri sayalım;

1 su bardağı sirke,

2 yemek kaşığı tuz,

1 yemek kaşığı karbonat.

İşte yukarıdaki malzemeler hazırsa hazırlanışına geçelim.

Bu karışımı bir kapta iyice karıştırıp çamaşır makinesinin deterjan bölmesine ekleyin. Daha sonra makineyi boş şekilde 1,5 saate ayarlı şekilde çalıştırın. Daha sonra ise kalan artıkları temizlemek için ise boş bir şekilde yüksek sıcaklıkla bir kez daha çalıştırın. İşte bu şekilde çamaşır makinesindeki kötü kokudan kurtulacaksınız. Bu yöntemi senede iki kez yapabilir ve kötü kokulardan anında kurtulabilirsiniz.