Android Bildirim Sorunu Nasıl Çözülür?

Android cihazlar için merak edilen, android bildirim sorunu nasıl çözülür olacak. Aşağıda verilen bilgilerden yola çıkarak hareket edin.
Android Bildirim Sorunu Nasıl Çözülür?

Bildirimleri Kapatma

Dilerseniz android bildirim sorunu nasıl çözülür sorusuna cevap olarak direkt bildirim sorununun çözümlenmesi için bildirimleri kapatarak şeklinde cevaplayabilirsiniz. Sizin için uygun olan direkt olarak bildirimleri tamamen görmemek olacaksa bu şekilde hareket edebilirsiniz. Bildirimlerin kapatılmasını sağlamak son derece kolay. Ayarlar sayfasından bildirim aşamasına gelin. Bu alanda tek tek uygulamaların bildirimlerini görüp görmemek üzere işlem yapabilirsiniz. Kapatmak istediğiniz bildirimler için ayrıca işlem yapabilirsiniz. Dilerseniz de tüm uygulamalarınızın bildirimlerini kapatabilirsiniz. Bu durumda herhangi bir hareket olduğunda, direkt olarak bildirim almayacaksınız. Sizin uygulamaya giriş yapmanız gerekecek.

Bildirimleri Erteleme

Bildirimleri ertelemek mi istiyorsunuz? Bildirimleri erteleme nasıl olur sorusu üzerinden yola çıkabilirsiniz. Bunun için direkt olarak erteleme butonunu kullanacaksınız. Güncelleme ya da herhangi bir bildirim gelmesi durumunda, erteleme için harekete geçebilirsiniz. Ekranda çıkan uygun butonlara tıklayarak bildirimlerin gelmesinin önüne geçebilirsiniz. Sizin için uygun olan hangisi ise direkt olarak onu yapacaksınız.

Bildirimlerin kapatılmasını istememeniz halinde, erteleme işlemi alternatifler arasında olacak. Ayarlar sayfasından işlemin gerçekleşmesini sağlayarak direkt olarak işlemin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Erteleme işleminin tamamlanması ile bildirimler bir süre engellenmiş olacak.

Bildirimleri Zamanlama

İsterseniz bildirimlerin ne zaman geleceği yönünde belirlemeler yapabilirsiniz. Bu durumda direkt olarak ne zaman güncelleme olacağı, uygulama bildirimlerinin ne zaman geleceği gibi pek çok hususu halletmiş olacaksınız. Sorun yaşamadan işleminizin tamamlanmasını sağlayarak, direkt olarak zamanlama işleminin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Bildirimleri zamanlamak istiyorum diyen kişi bu işlem için gerekenleri ayarlar sayfasından yapabilir. Ayarlar kısmından bildirimlerin gün içinde ne zaman gelmesi gerektiği belirlenmiş olacak.