Açmayan küsen orkideler canlanacak! Evde çiçek COŞTURAN yapımı bu kadar basitmiş

Çiçek açmayan orkide nasıl açtırılır, açmayan orkideye ne yapmalı sorusunun yanıtı geldi. Evde çiçek coşturan tarifi ile çiçekler coşacak, hiç açmadığı kadar çok açacak.
Açmayan küsen orkideler canlanacak! Evde çiçek COŞTURAN yapımı bu kadar basitmiş

Açmayan küsen orkideler canlanacak! Evde çiçek COŞTURAN yapımı bu kadar basitmiş - Evlerin vazgeçilmez unsuru canlı çiçekler bakımı son derece zorlu olması nedeniyle sevenlerine zor zamanlar yaşatabiliyor. Özellikle de çiçek açmayan orkideler ve canlı salon bitkileri üzüntü yaşatırken yaşanan sorunun çözümü bulundu.

Açmayan orkideler için kullanılacak olan yöntem sayesinde küsen orkideleri canlandıracak, 1 senedir açmayan orkidelerinizin bile açtığını görerek mutlu olacaksınız. Çiçek Doktoru olarak tanına ve sosyal medya hesapları ile milyonlarca takipçiye ulaşmayı başaran Ümit Ersan sosyal medya hesabından çicek coşturan kür tarifi verdi.

EVDE ÇİÇEK COŞTURAN TARİFİ NASIL YAPILIR?

Çiçek açmayan orkideler için evde çiçek coşturan yapmak isteyen kişiler için basit tarif açıklandı. İşte evde çiçek coşturan yapmak için gerekli malzemeler ve kullanımı...

1 yemek kaşığı pirinç, 1 çay bardağı suyun içerisine katılarak iyice karıştırılır. Pirincin içerisindeki nişasta tamamen suya çıkana kadar yani suyun rengi beyaz olana kadar beklenir. Ardından bu su 15 günde bir orkidelerin dibine 1 yemek kaşığı olarak dökülür.

Evde çiçek coşturan yapmak isteyen kişilerin sadece pirinç ve su kullanmaları yeterli oluyor. Orkideler için hazırlanan bu kür aynı zamanda tüm çiçek açan salon bitkileri için de kullanılabiliyor ve etkili oluyor.