40 yıllık ustası sırrını açıkladı! Tüm lavabo açıcıları unutun tıkanan lavaboya bunu dökün anında açılsın

Evlerde en sık yaşanan sorunların başında lavabo tıkanıklığı yer alırken giderleri ilk güne çevirecek mucize formülü ustası açıkladı.
40 yıllık ustası sırrını açıkladı! Tüm lavabo açıcıları unutun tıkanan lavaboya bunu dökün anında açılsın

40 yıllık ustası sırrını açıkladı! Tüm lavabo açıcıları unutun tıkanan lavaboya bunu dökün anında açılsın - Sık sık tıkanan lavabolar kabus haline dönüşürken 40 yıllık tesisat ustası gizli sırrını açıkladı. 

Evlerde yaşanan lavabo tıkanıklığı son noktaya gelmeden yani giderlerin dibine inmeden önce açıklanan yöntem ile sorun kolay bir şekilde çözülebiliyor. Tesisat ustaları lavabonun tıkanmasını beklemeden bu yöntemin düzenli olarak uygulanmasının daha etkili olacağını belirtti. 

TIKALAN LAVABOYU AÇMAK İÇİN NE YAPMALI, DOĞAL ÇÖZÜM YÖNTEMİ NE?

Tesisat ustaları pahalı yöntemlerin yerine doğal çözümlerle de evde tıkanan lavaboların açılabileceğini ifade ettiler. Bunun için sahip olmanız gereken 3 şey bulunuyor. Evinizde bulaşık makinesi tableti, kabartma tozu ve sıcak su varsa sizde hemen bu yöntemi deneyebilirsiniz. 

Evde doğal lavabo açıcı yapmak için sahip olmanız gereken malzemeler;

1 adet bulaşık tableti 

1 paket kabartma tozu 

5 litre kaynar su 

Tıkanan lavabonun içerisinde yer alan kirli su varsa mümkünse bu suyu boşaltın. Lavabonun merkezine bulaşık ilacı tabletini koyun ve üzerien 1 paket kabartma tozu dökün. Kaynattığınız sıcak suyu lavaboya dökün. Evinizde pompa varsa su giderken pompalama işlemi yaparak etkisini daha da arttırabilirsiniz. Su gittikten sonra soğuk suyu açarak akışı kontrol edin ve tıkanıklık devam ediyorsa aynı yöntemi bir daha tekrarlayın.