40 yıllık ustası sırrını açıkladı! Sıkan ayakkabı varsa bunu yapın 1 numara açılır

Yeni ayakkabı alan kişilerin kabusu olan sıkan ayakkabı sorununun kesin çözümü ortaya çıktı. Hemen bunu yapın.
40 yıllık ustası sırrını açıkladı! Sıkan ayakkabı varsa bunu yapın 1 numara açılır

40 yıllık ustası sırrını açıkladı! Sıkan ayakkabı varsa bunu yapın 1 numara açılır - Özellikle de ayak numarısı buçuklu olan ve ayak yapısı taraklı olan kişilerin yaşadıkları sıkan ayakkabı sorununun pratik çözümü ortaya çıktı.

Ayakkabı satın alırken denendiği ilk anda açılır sözüne inanılarak alınan ayakkabılar bir süre sonra büyük rahatsızlık vermeye başlarken ayakkabı aldıktan sonra sıkan kişilere ustası çözüm sırrını verdi. Sıkan ayakkabıları rahatlıkla giymenizi sağlayacak pratik çözüm önerileri açıklandı.

SIKAN AYAKKABIYA ÇÖZÜM ÖNERİSİ! DAR GELEN AYAKKABIYI GENİŞLETMENİN PRATİK YOLLARI NELERDİR?

Etkisi deneyen pek çok kişi tarafından tam not alan yöntemde buzdolabı poşetini ayakkabının içerisine iyi oturacak şekilde yerleştirin ve içerisine su doldurun. Püf noktası buzdolabı poşetini önce ayakkabıya koyup sonra su doldurmak.

Bu şekilde buzdolabı poşeti ayakkabının şeklini alacaktır. Sonra ayakkabılarınızı geceden buzluğa koyun ve en az 24 saat bekletin. Bu yöntem ayakkabı ustalarının kalıp yöntemi olup kalıp aletinin yaptığı işi buz torbası görecektir.

Bir diğer yöntem ise çok acı verici olması nedeni ile tercih edilmemekle beraber etkilidir. Üst üste iki kalın çorap ile giyilen ayakkabı çok acı verse de bir süre sonra kendiliğinden genişleyecektir. Patetesi soyup ayakkabının içerisine yerleştirmekv ve burun bölümünde 1 gece bırakmakta kullanılabilecekler yöntemler arasında yer almaktadır.