3 haftada sigarayı bıraktıran karışım

Kullanmış olduğunuz sigaradan ayrılmak oldukça zor geliyor ve sigarayı olan arzunuzun doğal yöntemlerle azalmasını istiyorsanız tam olarak doğru adreste olduğunuzu söyleyebiliriz şimdi sizler için sigarayı bıraktıran karışım tarifini paylaşıyoruz.
3 haftada sigarayı bıraktıran karışım

Sağlığımızı en kötü yönde etkileyen faktörlerden biri kuşkusuz ki sigara olmaktadır. Uzun zamandır sigara kullanan kişiler, sigarayı bırakma konusunda oldukça güçlük çekmektedir. Sigarayı bırakma güçlü bir irade gerektirmektedir. Sigaradan uzaklaşmak ve bir daha hiç içmemek için en başta gerçek anlamda içen kişinin sigarayı bırakma isteğinin olması gerekmektedir.

Eğer sizlerde sigarayı tam anlamıyla bırakmaya karar verdiyseniz bu konuda size yardımcı olacak birbirinden özel sigarayı bıraktıran yöntemler bulunmaktadır. Eğer sigarayı bırakma konusunda doğal yöntemler işinize yaramıyorsa bir an önce uzman bir hekimden yardım almanızı tavsiye edebiliriz

Sizler de sigara bağımlılığından kurtulmak için evinizde bulunan doğal yöntemleri kullanarak çok özel bir karışım elde edebilirsiniz Bu karışımı düzenli olarak kullandığınız da sigara isteğiniz de zamanla ortadan kalkacaktır

Sigarayı bıraktıran karışım malzemeleri

- Bir su bardağı limon suyu

- Demlenmiş papatya çayı 200 mililitre

- Bir su bardağı Greyfurt suyu

- 30 mililitre Hindistan cevizi yağı

- 30 mililitre jojoba yağı

- 100 mililitre zeytinyağı

- 5 gram kadar taze toplanmış kekik

Yukarıda saymış olduğumuz tüm malzemeleri kekik hariç olacak biçimde bir kabın içine alarak adeta homojen bir hal alıncaya kadar güzelce karıştırın.

 Karışım kremsi bir hal aldıktan sonra içerisine taze kekik ekleyerek son bir kez daha güzelce karıştırın.

Sigara isteğiniz arttığı durumlarda hazırlamış olduğunuz bu özel karışımdan bir çay bardağı kadar tüketin ve tamda üst dudağınız ile burun deliklerinin arasında kalan noktaya bir parmak bu karışımdan sürün.

21 gün boyunca bu özel karışım hiçbir şekilde aksatmadan devam et dediğiniz takdirde sizde sigara bağımlılığından kolayca kurtulabilir ve tertemiz nefes almaya başlayabilirsiniz.