Yunus Emre ve Ogeday kavgası! Survivor Yunus Emre ve Ogeday diskalifiye mi edildi?

Survivor All Star'da her gün yeni bir olay var! İzleyenlerin ağzını açık bırakacak bir kavga meydana geldi. Dün akşam Hakan Hatipoğlu'nun elenmesi sonrasında verilen yeni bölüm fragmanında Ogeday ve Yunus Emre yumruk yumruğa kavga etti.
Yunus Emre ve Ogeday kavgası! Survivor Yunus Emre ve Ogeday diskalifiye mi edildi?

Yunus Emre ve Ogeday arasındaki tartışma ilk olarak sözlü olarak başlamıştı. Daha sonra ikili arasındaki küfürlü diyalog bir anda yerini yumruklara bıraktı. Survivor All Star yeni bölüm fragmanında Ogeday Girişken ile Yunus Emre yumruk yumruğa kavga etti. Bunun üzerine izleyenler Ogeday ve Yunus Emre diskalifiye mi olacak? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

FRAGMANI İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

TV8 ekranlarında her akşam yayınlanmaya devam eden Survivor All Star’da heyecan bitmek bilmiyor. İzleyenler yeni bölüm fragmanını izleyince resmen ağızları açık kaldı. Dokunulmazlık yarışması sırasında tansiyonlar yükselince Yunus Emre ve Ogeday Girişken arasında tartışma başladı.

İkili arasındaki tartışmada küfürlerin olduğu dikkatlerden kaçmazken, tartışma sonrasında taraflar birbirine saldırdı. Acun Ilıcalı o görüntüleri sansürleyerek ve sesi kısarak fragmanda verdi.

ekran-goruntusu-2024-04-13-121731-min.png

Fiziksel temasın olduğu fragmanda kavganın sansürlü bir şekilde yayınlandığı görüldü. Yayınlanan bu fragman sonrasında vatandaşlar Yunus Emre ve Ogeday Girişken diskalifiye mi olacak? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

YUNUS EMRE VE OGEDAY DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Yunus Emre ve Ogeday’ın diskalifiye olup olmayacağı akşam yayınlanacak yeni bölüm sonrasında belli olacak. Ancak Acun Ilıcalı’nın fiziksel temas ve kötü söz kullanımına karşı nasıl bir yaptırım uyguladığı izleyiciler tarafından az çok biliniyor. Daha önceki bölümlerde Sema Aydemir ve Pınar arasındaki fiziksel temasın olduğu tartışmada Sema Aydemir diskalifiye edilmişti.

Ogeday ve Yunus Emre arasındaki tartışmada hem küfür hem de yumrukların olduğu dikkatlerden kaçmadı.