YÖK'ten açıklama geldi! Üniversitelerde uzaktan eğitim kararı o tarihe kadar devam edecek

Bugün Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gelen son dakika açıklamasına göre üniversitelerde uzaktan eğitim kararının Nisan ayına kadar devam edecek.
YÖK'ten açıklama geldi! Üniversitelerde uzaktan eğitim kararı o tarihe kadar devam edecek

YÖK'ten açıklama geldi! Üniversitelerde uzaktan eğitim kararı o tarihe kadar devam edecek - Bugün Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gelen son dakika açıklamasına göre üniversitelerde uzaktan eğitim kararının Nisan ayına kadar devam edecek. 

NİSAN AYINA KADAR ONLİNE DEVAM EDECEK

YÖK, bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıkladı. YÖK Başkanı Özvar bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıkladı. YÖK Başkanı Özvar, yükseköğretim kurumlarındaki uygulamalı programlarda öğrencilerin bu eğitimlerini yüz yüze sürdüreceğini bildirdi.

HİBRİT EĞİTİM MODELİ KONUŞULACAK

YÖK'ten gelen açıklamalarda Nisan ayı itibariyle yüz yüze eğitiminin de olacağı hibrit eğitim seçeneğinin değerlendirileceği ifade edildi.