Yine Mende Köyü yine cirit kazası 1 kişi ağır yaralı

Geçtiğimiz Mart ayında cirit müsabakası sırasında atların çarpışması sonucu yaşamını yitiren 19 yaşındaki Hasan Sarol adlı gencin acısı dinmeden yine atlar çarpıştı. Bir kişi ağır yaralandı.
Yine Mende Köyü yine cirit kazası 1 kişi ağır yaralı

Uşak’ta 2022 yılı biterken Mende köyünde yine bir cirit antrenmanı sırasında atlar çarpıştı ve Osman Karaca (36) adlı genç yaralandı.

Öğrenildiğine göre; Pazar günü Uşak Merkez ilçeye bağlı Mende Köyü cirit sahasında Genç Mende Atlı Cirit Spor Kulübü ve Gökçedal Atlı Cirit Spor Kulübü sporcuları antrenman yaparken, Hasan Turan adlı sporcu ciridini atıp döndü. O sırada çıkış yapan Osman Karaca’nın atı ile çarpıştı. Çarpışma sırasında atların altında kalan Osman Karaca ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan 112 Ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç ciritçi burada yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Alınan son bilgilere göre, Karaca gözlerini açtı ve bilinci yerinde.

Bir yıl içerisinde ikinci cirit kazası

Mende köyünde 27 Mart’ta yine aynı sahasında antrenman sırasında iki at çarpışmış, çarpışma sonucu, attan düşen 19 yaşındaki Hasan Sarol adlı genç ciritçi ağır yaralanmış, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde verdiği yaşam savaşını 3 Nisan tarihinde kaybederek ailesini ve sevenlerini yasa boğmuştu.

(SALİH KILINÇ / HABER)