Yiğit Akü halka arz kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?

Yiğit Akü halka arz talep toplama tarihi ve işlem fiyatları pek çok kişi tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat San. Ve Tic. A.Ş. halka arz oluyor.
Yiğit Akü halka arz kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar?

Yiğit Akü halka arz oluyor. 2,6 milyar TL halka arz büyüklüğünde borsaya katılacak olan firmanın T1 – T2 bakiyesi ve katılım endeksine uygun olmadığı ifade edildi. Peki, Yiğit Akü talep toplama ne zaman, kaç lot dağıtılacak? İşte Yiğit Akü halka arz hakkında merak edilenler

YİĞİT AKÜ HALKA ARZ FİYATI

Yiğit Akü halka arz fiyatlarının ne kadar olduğu borsacılar tarafından merak ediliyor. Aktarılan habere göre firmanın hisse fiyatının 34,68 TL olarak belirlendiği ifade edildi. Katılımcılar buna göre 1 lot için 34,68 TL fiyat ödemesi yapacak.

YİĞİT AKÜ HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Halka arza katılacak olanlar firmaların ne kadar lot dağıtımı yapacağını da merak ediyor. Firma eşit dağıtım ile 75 milyon lot dağıtımı yapacağı öğrenildi. Ortalama olarak dağıtılacak miktarlara denk gelen pay detayları şu şekilde:

2,1 milyon katılım olursa 29 lot

2,9 milyon katılım olursa 21 lot

3,7 milyon katılım olursa 16 lot

4,5 milyon katılım olursa 14 lot dağıtım yapılacak.

YİĞİT AKÜ TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

SPK’dan onay alan firmaların başında gelen Yiğit Akü talep toplama tarihleri belli oldu. Firmanın 29 – 30 – 31 Mayıs tarihleri arasında talep toplama olacağı öğrenildi. Bugün başlayan talep toplama 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. Talep toplama sonrasında önümüzdeki hafta içerisinde talep toplama sonuçlarının açıklanacağı tahmin ediliyor.

Talep toplama sona erdikten sonra Yiğit Akü BIST 100'de işlem görme tarihi belli olacak.