YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ! Bu hafta 3 şirket halka arz oluyor! İşte lot fiyatları

Halka arz takvimlerini yakından araştıranlara güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre bu hafta SPK’dan onay alan bazı şirketler halka arz olacak. Peki, bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? 1 lot fiyatı ne kadar? İşte merak edilenler
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ! Bu hafta 3 şirket halka arz oluyor! İşte lot fiyatları

Halka arzı yakından takip edenler bu hafta hangi şirketlerin halka arza çıkacağını merak ediyor. Aktarılan son habere göre Mega Metal, Kuzey Boru ve Sur Yapı halka arz olacak Şirketler 1 lot fiyatları ile birlikte merak edilenleri de açıkladı.

BU HAFTA HANGİ ŞİRKETLER HALKA ARZ OLACAK?

SPK’nın açıkladığı haftalık bültene göre bu hafta Mega Meta Sanayi ve Ticaret AŞ, Kuzey Boru AŞ, Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz olacak. Şirketler fiyat bilgilerini de kamuoyu ile paylaştı.

2023/09/19/borsa.png

SUR TATİL EVLERİ HALKA ARZ

Sur Tatil Evleri halka arz bilgileri de açıklandı. Toplam da 45 milyon lot dağıtımı yapılacak. Bir lot fiyatı 49,18 TL olacak açıklandı. Bireysel kullanıcılara eşit dağıtım yapılacak. Firma bankalarda (SURGY) kodu ile işlem görecek.

KUZEY BORU HALKAARZ

Kuzey Boru halka arz da bu hafta işlem görecek firmalar arasında 1 lot değeri 36,20 TL olacak olan Kuzey Boru toplam da 24 milyon lot dağıtımı yapacak. Dağıtım eşit olacak.

MEGA METAL

Mega Metal’n halka arz bilgileri açıklandı.1 lot fiyatı 28,30 TL olacak olan Mega Metal 53 milyon lot dağıtımı yapacak. Eşit dağıtım yapacak olan firma MEGMT kodu ile işlem görecek.

Firmaların işlem göreceği net tarihin önümüzdeki 1-2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.