Yay burcu dolunayının burçlara etkileri nelerdir?

Yay dolunayının hayatımıza etkileri neler olacak. Yaklaşık olarak 10 gün kadar sürecek olan bu süreçte neler yaşanacak?
Yay burcu dolunayının burçlara etkileri nelerdir?

Yay burcunda gerçekleşecek dolunayın burçların hayatlarına olan etkileri merak konusu oldu. Mayıs ayında dolunayın uzantısı olarak hissedilecek olan yay dolunayı netleşmeyen durumlara ve fikir ayrılıklarına sebep olacak. İşte yay burcu dolunayının etkileri haberimizde yer alıyor. 

YAY BURCU DOLUNAYININ ETKİLERİ NELERDİR?

Yay burcu dolunayı sonucunda bilinçaltında yatan hisler açığa çıkacak. Patavatsızlıklar yapılabilir ve tartışmalar büyüyebilir. Merkür'ün Satürn ve Neptun ile olumsuz açıları sebebiyle dikkatli olunması gerekmektedir. Özellikle ikili ilikşilerde ve iş hayatında dikkatli olunması önerilmektedir. Hedeflere ulaşmak için çok çaba sarf edilmesi gerekmektedir. Eskiden görmezden gelinebilecek olan bazı şeyler bu süreçte gözünüzde büyüyebilir. 

Bu dolunay sonucunda bilinçaltımızdaki ve görmekten kaçındığımız sorunlarımız ve stresli hislerimiz açığa çıkacak. Tartışmalar uzayabilecek ve dengeler bozulacak. 

Güzel gelişmeler açısındanise hayallerin gerçeklemeşi için yeterici ortam hazır olacak. Ayrıca bu dönemde yurt dışı gezileri planlamanın tam vakti. Mantığınız sizi ele vermeden kendinize güzel bir seyehat planlayabilirsiniz. 

Yaşanacak olan Yay dolunayı sonrasında hukuk, yurtdışıyla gelişmeler yaşanabilir. Yay burcu felsefik, gezgin ve hayat doludur. Bu süreçte bazı sorgulamalara girebileceksiniz. Seyahat etmek için ise oldukça güzel bir zaman.

Yay doluyanı yaklaşık olarak 10 gün kadar sürecek. Bu süreçte ikili ilişkilerde elinizden geldiği kadar sabırlı olmanız tavsiye edilmektedir. Mutlaka bir seyahat düzenlenmeli ve tatil planı yapılmalıdır. Bu süreçte size en iyi gelecek şey gezi planı olacaktır. 

Bu tarz haberlerdan haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler