Yarın okullar tatil mi? 1 Aralık okullar tatil mi edildi?

Havaların hızlı bir şekilde soğumasıyla beraberinde görülen kar ve yağmur öğrencilerin okullar tatil edilecek mi? sorusunu sormasına neden oluyor. Geçtiğimiz haftada meydana gelen kar ve yağmur okulları tatil etmişti. Peki, yarın okullar tatil mi?
Yarın okullar tatil mi? 1 Aralık okullar tatil mi edildi?

Öğrenciler kadar veliler de yarın okullar tatil mi? 1 Aralık okullar tatil edildi mi? Araştırmasını yapıyor. Son olarak hem Meteoroloji hem de AKOM, yaptığı açıklamasında hava durumuna ilişkin uyarılarını peş peşe sıralamıştı. Bunun üzerine 1 Aralık Cuma okullar tatil mi? Araştırması hız kazandı.

Okullar tatil mi? 1 Aralık okullar tatil edildi mi? Hafta başından bu yana Türkiye’nin tamamında etkili olan sağanak ve kar yağışı öğrencilerin zorlanmasına neden oluyor. Bu kapsamda ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, “Yarın okullar tatil mi?” sorusuna yanıt arıyor.

1 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

1 Aralık okullar tatil mi? Sorusunun cevabı için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Meteoroloji bazı iller için sağanak yağış uyarısında bulundu. Özellikle İzmir ili için şiddetli sağanak yağış uyarısı geldi. Ancak 1 Aralık okulların tatili için açıklama yapılmadı.

3640854-e202476b11c574db97434ca09c5c0630-640x640.jpg

BALIKESİR’DE ÖĞLEDEN SONRA TATİL EDİLDİ

Balıkesir’in özellikle Edremit ilçesinde görülen sağanak yağış bölgedeki bir köprünün yıkılmasına ve derelerin taşmasına neden oldu. Balıkesir Valiliği, yağışların yarın sabaha kadar sürebileceğini ifade ederek okulların öğleden sonra tatil edileceğini şu şekilde açıklamıştı:

“İlçelerimizden takviyelerimizi yaparak risk oluşturabilecek alanlarda da gerekli tedbirlerimizi aldık. Bodrum kat gibi su basma tehlikesi olan yerlerdeki vatandaşlarımız için geçici olarak otelleri hazır tutuyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızı dikkati olmaya davet ediyorum.

Okullar tatil değil. Öğleden sonrası için ikili eğitim gören 2 okulumuz tatil edildi. Bu konuda değerlendirme yapılacak”

YARIN OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Bu hafta sonundan itibaren hava sıcaklığının ülke genelinde biraz artış göstermesi bekleniyor. Bu sebeple geçtiğimiz haftadaki gibi bir yağış türünün olmayacağı göz önüne alınarak okullar tatil edilmeyebilir. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!