Yağmur Taktaş öldü mü, neden hayatını kaybetti sevgilisi kim?

İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen son dönem fenomenleri arasında yer alan Yağmur Taktaş öldü! Ailesi cinayet dedi sevgilisi şüpheli...
Yağmur Taktaş öldü mü, neden hayatını kaybetti sevgilisi kim?

Yağmur Taktaş öldü mü, neden hayatını kaybetti sevgilisi kim? - Bir dönem ekranlara damga vuran yarışma programları arasında yer alan İşte Benim Stilim yarışmasında boy gösteren Yağmur Taktaş sonrasında sosyal medya fenomeni haline gelmişti.

Aslen Adanalı olan Taktaş, ABD'ye yerleşmiş ve burada yaşamaya başlamıştı. Taktaş'ın Ramazan Bayramı Arefe günü hayatını kaybettiği, sessiz sedasız cenazesinin Adana'ya getirilerek defnedildiği belirtildi. Genç kadının Amerika'da birlikte yaşamış olduğu erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

YAĞMUR TAKTAŞ ÖLDÜ MÜ, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ, SEVGİLİSİ KİM?

28 yaşındaki genç kadının kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılırken Taktaş’ın cansız bedeni, önceki gün hava yoluyla getirildiği Adana’daki Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taktaş’ın ailesi, daha önce darp edilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldu.

Genç kadının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi sonuçları beklenirken güvenlik güçleri tarafından başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği ifade edildi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran ölüm haberi işte benim stilimde yarışmacı olan diğer isimler tarafından da yankı uyandırdı. Sevdikleri Taktaş'ın ailesine sabır ve başsağlığı dilerken takipçileri de gelen haberler büyük üzüntü yaşadılar.