Veli Koçlu sabah mazbatasını aldı akşam nişan yüzüğü taktı

İki dönemdir CHP'nin yönetiminde olan Ulubey Belediye başkanlığını kazan AK Partili Veli Koçlu'da mazbatasını aldı.
Veli Koçlu sabah mazbatasını aldı akşam nişan yüzüğü taktı

Mazbatısını alan Koçlu, akşamına da Durmaz ve Akkaş ailelerinin çocuklarının nişan töreninde gençlere yüzük taktı. Koçlu’nun mazbatayı almasının ardından makamında kendisini ilk kutlayanlara arasına AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın yer aldı.

Kurbanlar kesilerek ve dualar okunarak koltuğuna oturan Koçlu, mutluğunu sosyal medya hesabından; “Memleket İşi Gönül İşi diyerek çıktığımız bu kutlu yolda halkımızın teveccühüne layık olarak kazandığımız seçim zaferi sonucu mazbatamızı teslim aldık.

Seçim süreci boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Duran'a ve teşkilatına, İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’a,Milletvekillerimiz Mehmet Altay ve İsmail Güneş'e, Kadın Kolları Başkanımız Münire Ertürk' e ve Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, bu davaya gönül vermiş değerli kardeşlerime, bizlere destek veren vermeyen diğer siyasi partilere ve değerli halkımıza tek tek teşekkür ederim.

Seçim sonucu tüm Ulubey için hayırlı olsun, Gönül Belediyeciliği diyerek çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde dile getirdi.