Vekil ve başkan el ele verdi nakliyecilerin sorununu çözdü

Banaz ilçesinin en büyük sanayi işletmesi olan Uşak Seramik Fabrikası ve 200’den fazla üyesi bulunan Kamyoncular Kooperatifi arasında uzun zamandır devam eden nakliye ücreti konusundaki anlaşmazlık, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay’ın arayı bulmasıyla tatlıya bağlandı.
Vekil ve başkan el ele verdi nakliyecilerin sorununu çözdü

Banaz ilçesinin en büyük sanayi tesisi durumundaki bulunan, doğrudan veya dolaylı olarak binlerce vatandaşa iş olanağı sağlayan Uşak Seramik fabrikası ile üretilen seramiği yurtiçi ve limanlara nakliyesini sağlayan Banaz Taşıyıcılar Kooperatifi arasında son zamanlarda nakliyenin durmasına neden olan nakliye ücreti anlaşmazlığı yaşanıyordu.

Edinilen bilgilere göre; tarafların uzlaşmazlığı çözmek için Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay devreye girdi.

İki yüzden fazla üyesi bulunan Kamyoncular Kooperatifi üyeleri problemin çözülmesine çok sevindi. Kooperatif Başkanı Ahmet Kozak ve Yönetim Kurulu üyeleri anlaşmazlıkların çözümündeki katkıları nedeniyle Zafer Arpacı ’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

(SALİH KILINÇ / HABER)