Vali Turan Ergün ilçeleri tanıma gezisine çıktı

Uşak’a yeni atanan Vali Turan Ergün, Uşak’ı tanıma gezilerine Eşme ve Ulubey ilçelerini ziyaret ederek başladı.
Vali Turan Ergün ilçeleri tanıma gezisine çıktı

İlçe ziyaretleri sırasında şehit ailelerini unutmayan Vali Dr. Turan Ergün ilk olarak 1996 yılında şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Ünal Yavaşça’nın babası Nuri ve annesi Elif Yavaşça ile 1990 yılında şehit olan Jandarma Onbaşı Nihat Köylü’nün ailesini Eşme ilçesinde ikamet ettikleri evlerinde ziyaret etti.

Daha sonra Ulubey İlçesi İnay köyüne geçen Vali Dr. Turan Ergün, 1996 yılında şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Tuncer Uysal’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.

Şehit evlerinde Kur’an tilaveti ve edilen duaların ardından şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Turan Ergün ailelere başsağlığı dileklerini ileterek, “Canlarını vatanımız ve mukaddesatımız uğruna feda eden; bugünkü huzur ve güveni borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizin baş tacı olan ailelerinin her daim yanlarındayız.” dedi.

İlçe ziyaretlerine Ulubey ile devam eden Vali Dr. Turan Ergün hükümet konağı önünde Kaymakam İsmail Erdoğan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Burada şeref defterini imzalayan Vali Dr. Turan Ergün'e, Kaymakam İsmail Erdoğan tarafından ilçenin genel durumu, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bir brifing verildi.

Vali Ergün kanyonları gezdi ve cam terasa çıktı

Ziyaretin ardından İlçe kapalı Pazar yerini gezen Vali Dr. Turan Ergün, pazar esnafı ile sohbet ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha sonra çarşı esnafını ziyaret eden Vali Dr. Turan Ergün, ilçe merkezinde bulunan park alanında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Ziyaretin sonraki kısmında içerisinde Cam Terasın da bulunduğu Ulubey Kanyonlarına geçildi.

Kanyon esnafı ve ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet eden Vali Dr. Turan Ergün’e dünyanın en büyük kanyonları arasında yer alan bölge ve 2015 yılında hizmete giren cam teras hakkında Kaymakam İsmail Erdoğan tarafından bilgi verildi.

Ziyaretleri sırasında Vali Dr. Turan Ergün’e Eşme Kaymakamı Murtaza Ersöz, Ulubey Kaymakamı İsmail Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş, İl Müftüsü Kazım Güzel eşlik etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)