Vali Salim Demir Ek Hastane Binasına İncelemede Bulundu

Vali Salim Demir, Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 200 Yatak kapasiteli ek binası ve 40 Ünitelik ADSM inşaatında incelemelerde bulundu
Vali Salim Demir Ek Hastane Binasına İncelemede Bulundu

Vali Salim Demir, yapımı devam eden Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 200 Yatak kapasiteli ek binası ve 40 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulunup yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.İncelemeler sırasında bir değerlendirmede bulunan Vali Salim Demir, “ Hastanemiz 200 yataklı ek hizmet binası ve 40 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezimizin inşaatı başladı, hızla devam ediyor. Biraz önce firma yetkilileriyle bir değerlendirmede bulunduk. Şu anda teslim tarihi 2020 gözüküyor ancak biz onu İnşallah nasip olursa 2019 gibi teslim almaya çalışacağız. Müteahhit firma da bu konuda çalışmaları hızlandırıyor.

Bu binamız  çok özel bir bina. Şu anda yaklaşık 1800 civarında fore kazık çakılmış durumda bunun üzerine radyal temel atıldı. Bu temel üzerine de izolatörler konup bina yükselecek.  İnşaat tamamlandığında 11 katlı bir binamız olacak ve çok modern bir hastaneye kavuşmuş olacağız.  Ameliyathaneleri ve yoğun bakım merkezleri yer alacak olan ek binamız mevcut hastane binamızla tüp geçitle entegre olacak. Dolayısıyla bütün kapalı mekanlarımızı, bütünlük içerisinde sağlık hizmetinde kullanacağız. Bu güzel bir yatırımı ilimize kazandırılmasına vesile olan başka Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımıza ve tüm bakanlarımıza,  milletvekillerimize, önceki dönem Valilerimiz ve sağlık müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Çok düzenli bir şantiye alanı kurup, çalışmalarına hızla devam eden firmamıza da teşekkür ediyoruz. Uşakımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.